„Önkéntes munkatársakat keres a Mária Rádió!”

kezek.png

Erre a gyakran elhangzó felhívásra/meghívásra reagáltak mindazok a hallgatók, akik telefont ragadtak és felhívták a Mária Rádió csíksomlyói stúdióját azzal a kérdéssel, hogy lehetnek-e önkéntesek. Többen személyesen jelentkeztek a stúdióban, hogy szeretnék segíteni a rádió munkáját, szeretnének szolgálni az Úr szőlőjében.

Istennek hála, a közel 3 éves kis stúdiónkban egy harmónikus, összetartó, együtt működő, „önálló”, Máriás-lelkületű önkéntes csapat alakult ki. Hogy miért önálló?! Gyakran tapasztalom azt -amitől megtelik a szívem melegséggel és tudom, hogy ez a Szűzanya műve-, hogy önkéntes munkatársaim szeretettel, örömmel dolgoznak együtt és segítőkészséggel támogatják egymást a munkában. Többször volt rá példa, hogy valaki elvállalta pár órára az irodai szolgálat ellátását és valami közbejött, ami miatt nem tudott bejönni a stúdióba. Nem én voltam az első, akit hívott, hogy oldjam meg, hívjak be valaki mást, hanem előbb keresett helyettesítőt, majd utána szólt, hogy nem tud jönni, de megoldotta. Amikor önkéntes munkatársakat kezdtünk toborozni a csíksomlyói stúdióba, ez volt a vágyam (és azt hiszem nem csak az enyém), hogy az önkénteseink szeressék azt amit tesznek a stúdióban és együtt tegyék, szeretettel, örömmel és egy irányba nézzenek mindnyájan. Néha ünnepeken, amikor egyszerre többen vagyunk a stúdióban, öröm látni, ahogy együtt dolgoznak!
Nem elégedetlenség, hanem szükség követeli, hogy továbbra is várjuk az Ön jelentkezését!!!
Most különösen azokhoz a hallgatókhoz szólunk, akik a stúdió technikai hátterében tudnának segíteni nekünk. Bár gyarapszik önkéntes-táborunk, sajnos kevesen jelentkeznek technikus önkéntesnek. Szükségünk van legalább két olyan emberre, aki segíteni tud műsorok rögzítésében, készítésében, közvetítésében. Ha Ön készséget érez arra, hogy ezzel a munkával támogassa a Mária Rádió előrehaladását, kérjük jelentkezzen a csíksomlyói stúdió irodai telefonszámán, ami a következő: 0266- 313 407.
Szeretettel várjuk Önt, szeretettel várunk Téged a csapatban, hogy közös munkával, közös célért Együtt dolgozzunk!

E.E.

About the author

maradmin

Leave a Comment