Padre Livio júliusi üzenete

rmerbap.livio_paolopatruno-13.jpg

Kedves barátaim, a nyári hónapok sok beteg és idős személy számára a magány és a szenvedés időszakát jelentik, különösen azoknak, akik a nagyvárosokban élnek. Mint minden évben, a Mária Rádió biztosítja az élő adást, különösen az imádságok kapcsolása alkalmával, hogy ezeknek a személyeknek legyen mindennapi társaságuk és vigasztalásuk.
Sokak számára azonban a nyári hónapok régóta vágyott időt jelentenek, amikor néhány hétig szabadok lehetnek a munkától, a családnak és a pihenésnek szentelhetik magukat. Ebben az értelemben azt mondhatjuk, hogy a nyaralás ideje Isten ajándéka, amit nem csak a test, hanem a lélek javára is fel kell használni.

E tekintetben a Béke Királynője anyai tanácsaival látott el minket, hogy a nyaralás a béke és az öröm ideje legyen, amely egy új kezdethez energiával tölt fel minket: “Drága gyermekek, ebben a kegyelmi időben arra hívlak benneteket, hogy még inkább közeledjetek Istenhez személyes imátokon keresztül. Jól használjátok fel a pihenés idejét, és lelketeknek és szemeteknek adjátok meg a nyugalmat Istenben. A természetben megtaláljátok a békét, és felfedezitek Istent, a Teremtőt, akinek hálát adhattok minden teremtményért; akkor megtaláljátok az örömöt a szívetekben.”

“Drága gyermekek! Ebben az időben ne csak a test pihenésére gondoljatok, hanem, gyermekeim, találjatok időt a lelketek számára is. Hogy a csendben a Szentlélek szóljon hozzátok, és engedjétek meg neki, hogy megtérítsen és változtasson titeket.”

“Drága gyermekek, ebben az időben, amikor a test pihenésére gondoltok, én a megtérésre hívlak benneteket. Úgy imádkozzatok és dolgozzatok, hogy szívetek vágyakozzon a Teremtő Isten után, aki lelketek és testetek pihenése. Ő mutassa meg nektek arcát, és adja meg nektek az ő békéjét. “

Livio atyátok

 

About the author

maradmin

Leave a Comment