Telefonon is hallgatható a Mária Rádió!

01.png

Új lehetőség nyílt azok számára, akik eddig még nem tudtak bekapcsolódni rádiónk hallgatásába. Bár interneten bárki, bárhol hallgathatja műsorainkat, előfordul, hogy ez sem elég (pl. az idős vagy beteg hallgatók nem minden esetben tudnak élni ezzel a lehetőséggel). Ezért olyan megoldást próbáltunk keresni, ami egyszerű és a legtöbb ember számára könnyen alkalmazható. Egy belföldi, fix telefonszámról van szó, aminek tárcsázásával máris hallgathatják a Mária Rádió műsorát. A hívás számlázása mindenkinek a már meglévő bérleti szerződésének megfelelő percdíj értéke szerint történik (külön kérhetik szolgáltatójuknál a bérlet módosítását, hogy korlátlan perceket kapjanak belföldi fix hálózatokra, ebben az esetben ingyenes lesz a rádióhallgatás is).

Ez a szolgáltatás lehetőséget ad arra is, a rádióhallgatáson kivül, hogy véleményét megossza velünk rádiónkról, műsorokról, vagy a rádióhallgatás által megélt tapasztalatairól. Bátran használják ezt is!

Hívjuk tehát mindazokat, akik környékén nem hallható rádiókészüléken műsorunk, vagy épp autózás közben már kiléptek a lefedettségi körből, a nagyváradiakat és környékbelieket, akik csak 12 órán keresztül hallhatják a magyar nyelvű adást, de bárkit, aki úgy gondolja, hogy számára ez a legkézenfekvőbb módszer.

Hallgassa telefonon keresztül is a Mária Rádiót, tárcsázva a következő telefonszámot:

0315-04.04.04

About the author

maradmin

Leave a Comment