Livio atya szeptemberi üzenete

index.jpg

Kedves barátaim, szeptember hónappal új lelkipásztori év kezdődik, amelynek folyamán, az egyházzal közösségben, segíteni akarunk a Szűzanyának az evangelizációért és a lelkek üdvösségéért végzett nagy munkában. A Mária Rádió rendkívül hatékony eszköz, hogy elérje az emberek szívét, akik fényre és reményre vágynak. A nyelvek zsivaja és a mulandó dolgok szirénái ellenére egyre erősebb az igény az örökkévalóság után mindazoknak a szíve mélyén, akik az Isten nélküli élet fárasztó útvesztőjében vándorolnak. Fontos, hogy az ige, amely bátorít és utat mutat, mindenhová elérjen, különösen oda, ahová az egyház hangja nem tud eljutni.

A Mária Rádió olyan rendkívüli ajándék, amelyet az Istenanya bízott ránk, hogy az embereket megtérésre hívja, hogy megerősítse őket a hitben, hogy az imádságra ösztönözze őket. A Mária Rádió egy nagy családjaként éreznünk kell ezt a nagy felelősséget, és tevékenynek kell lennünk abban, hogy előbbre vigyük a Szűzanya terveit, legfőképpen életünk tanúságtétele által. Mária "apostolainak" kell lennünk, akik ezekben az időkben, amikor elszabadul a rossz, hűségesek és állhatatosak maradnak az úton, anélkül, hogy elfáradnának, és anélkül, hogy hátratekintenének.

Kedves barátaim, a mi elkötelezettségünk és a mi áldozataink által terjesztette a Szűzanya az ő nevét viselő rádiót szerte a világban. Senki sem tudta megállítani a projektjét, kicsinységünk ellenére. Az anyának szüksége van gyermekei mindennapi válaszára ahhoz, hogy meg tudja valósítani terveit. Ő minden lelket meg akar menteni, és a béke és a jólét jövőjét akarja adni az emberiség számára.

Livio atya

About the author

maradmin

Leave a Comment