24 óra a Mariathonért!

24ora_a_mariathonert.jpg

A délvidéki és felvidéki Mária Rádiók megsegítéséért gyűjt adományt a Mariathon alkalmából az erdélyi és magyarországi Mária Rádió május 18-21 között. A határon túli magyar nyelvű Mária Rádiók a magyarság önazonosságát és hitéletét erősítik. Felvidéken és Délvidéken a Mária Rádió rendkívül nehéz körülmények között működik, segítségre szorul.

Ezt megelőzően, május 17-én, szerdán, 24 óra a Mariathonért elnevezéssel 24 órás szentségimádást tart a négy magyar nyelvű Mária Rádió a sikeres adománygyűjtésért, a délvidéki és felvidéki magyar nyelvű Mária Rádiók fennmaradásáért, fejlődéséért, valamint mindazokért, akik fennmaradásukat akár imájukkal, akár önkéntes szolgálataikkal vagy adományaikkal elősegítik.

Az egész Kárpát-medencét átfogó szentségimádás során a magyar nyelvű Mária Rádiók önkéntesei a 2020-ban Budapesten megrendezendő Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus sikeréért is imádkoznak, valamint azért, hogy egyre több emberben elmélyüljön az Oltáriszentség megismerése és tisztelete.

A nap folyamán kapcsoljuk majd sorra stúdióinkat, ahonnan élő adásban közvetítjük a szentségimádást. A részletes programot a Műsornaptár-ban találják.

Hívjuk hallgatóinkat tartsanak velünk, fogjunk össze és imádkozzunk együtt!

About the author

maradmin

Leave a Comment