Mariathon a Világcsaládért!

mariathon_2018_hu.png

Hallgatóink megszokhatták hogy évente két alkalommal rendezzük meg azt a rendkívüli eseményt, amit Mariathon-nak hívunk. Akár egy maratonnak is nevezhetnénk, a Boldogságos Szűz Mária pártfogása alatt. Az első, amit májusban szoktunk tartani, világméretű, és ahogy a Világcsalád munkatársai említeni szokták, ez a világon létező Mária Rádiók nagy családjának közös ünnepe, összefogása. A második - amit ősszel rendezünk - helyi szinten történik, és saját projekteket, célokat hívatott segíteni.

Idén immár hatodik alkalommal lesz alkalmunk a világméretű eseményhez kapcsolódni. Május 3-5 között örömmel veszünk részt mi is a világot körülölelő szeretet-áramlásban. Bár minden rádiónak megvannak a maga szükségletei, ilyenkor igyekszünk mindent félre tenni, és a közös célt szolgálni. Akárcsak egy családban, amikor valaki bajban van, szükséget szenved, a családtagok összefognak és így, együtt, közös erővel sokkal több mindent tudnak tenni.

A Világcsalád tervei a világ minden pontját érintik, hiszen minden kontinens szerepel a projektben. Hívunk tehát minden jószívű hallgatót, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan, tekintse szívügyének a MARIATHON-t, szeretettel ajándékozzon imájából, javaiból, azért, hogy Isten szava és örömhíre eljuthasson szerte a nagyvilágban. A három nap alatt különleges műsorokkal, körkapcsolásokkal várjuk Önöket. Tartsanak és ünnepeljenek velünk.

Segítsünk, hogy a Szűzanya segíthessen!
 

About the author

maradmin

Leave a Comment