Pio atya „ellenállhatatlan kilencede”

Ebben a nehéz időszakban, forduljunk együtt az imádság felé. Csatlakozzon imahátterünkhöz, kérjük az Úristent és a Szűzanyát, hogy oltalmazzon meg minket!  Ezt imádkozta Pio atya azokért, akik segítségét és közbenjárását kérték az Úrnál, és bensőségesen csak „az ő ellenállhatatlan kilencedének” nevezte. Kilenc napon keresztül mindennap imádkozzuk el a Kilenced mindhárom tételét.

1. Jézusom, Te mondád: „Kérjétek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak néktek.” Íme, most zörgetek, keresek és kérem a kegyelmet, hogy szabadítsd meg a világot a járványtól! -Miatyánk… -Üdvözlégy Mária… -Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek, miképpen kezdetben, most és mindörökké! Ámen! -Jézusom Szentséges Szíve, remélek és bízom Benned. Ámen.

2. Jézusom, Te mondád: „Amit kértek az Atyától az én nevemben, megadja nektek.”Íme, most a Te nevedben kérem az Atyától a kegyelmet, hogy vedd magadhoz az elhunytakat, gyógyítsd a betegeket! -Miatyánk… -Üdvözlégy Mária… -Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek, miképpen kezdetben, most és mindörökké! Ámen! -Jézusom Szentséges Szíve, remélek és bízom Benned. Ámen.

3. Jézusom, Te mondád: „Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak.”Íme, most szavad csalatkozhatatlanságára támaszkodom, és kérem a kegyelmet, hogy segítsd a betegek gyógyítóit, aggódó hozzátartozóikat és mindazokat, akik a járvány következményeitől szenvednek! -Miatyánk… -Üdvözlégy Mária… -Dicsőség az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek, miképpen kezdetben, most és mindörökké! Ámen! -Jézusom Szentséges Szíve, remélek és bízom Benned. Ámen.

Jézusom Szentséges Szíve, Te nem tudsz részvétlen lenni a szerencsétlenek iránt. Légy irgalmas hozzánk, nyomorult bűnösökhöz is! Add meg nekünk Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, a Te és a mi gyöngéden szerető Édesanyánknak a közbenjárására a kért kegyelmet! Szent József, Úr Jézus nevelőatyja, könyörögj érettünk! Szent Pio atya, kérünk, imádkozd te is velünk kedves imádat! Végül imádkozzuk el a Mária Rádió imáját a koronavírus járvány idejére: Mária, te aki ismerted a fájdalmat, a szomorúságot és az aggódást, átélted a boldogságot és az örömöt is. Amikor gyorsan támad a vész, újra látjuk, hogy milyen kicsi a világ, de te odafigyelsz ránk, és minden embertársunkra. Köpenyeddel átölelsz minden létezőt, különös szeretettel fordulsz ma a fertőzött, az idős, az egyik országból másikba utazó emberek, az ápolók és orvosok felé. Tizenkét csillagból álló koronád jelzi a reményt, hogy a te útmutatásoddal minden nehézség átléphető. Te, aki Jézus Krisztus anyja vagy, imádkozz a betegekért, aggódó hozzátartozóikért, és mindazokért, akik a vírus idején is áldozatot hoznak másokért.  István király a bajban neked ajánlotta fel Magyarországot. Mi is felajánljuk neked nemzetünket és életünket. Segíts minket abban, hogy a járvány ne csak félelmet és könnyeket hozzon, hanem minket is jobb útra tereljen. Kérjük, hogy a vírust lelkileg megerősödve, Istenhez közelebb kerülve küzdjük le, s az ebből fakadó értékeket a baj elmúltával is megőrizzük. Ámen!

About the author

Majoros Gabriella

Leave a Comment