Megújúlt a Mária Rádió telefonos alkalmazása

Kedves Hallgatóink!

Szeptember 15-től, új telefonos alkalmazáson keresztül hallgathatják rádiónk és bármely más Mária Rádió adását. Aki korábban már használta a „Radio Maria World Family” applikációt, annak automatikusan fog frissülni, aki ezután szeretné letölteni, az a „Radio Maria Play” alkalmazást keresse.

Az applikáció nem csak külsőleg, hanem tartalmát tekintve is megújult.

Letöltés után a „Live” menüpontra kattintva kiválaszthaják a hallgatni kívánt rádió csatornát. A „Listen to all the stations” – „Europe” – „Romania (hun)” – „OK” lépéseket követve találnak rá az Erdélyi Mária Rádió adására. Ugyanakkor rádiónk honlapját és Facebook oldalát is megtalálják ebben a menüpontban.

A „Donate” menüpontban lehetőség van az adakozásra. „Do you want to help another Radio Maria” – „Europe” –  „Romania (hun)” – „OK” lépéseket követve a „Donate now” gombra kattintva megtalálják az adakozási lehetőségeket.

A „Podcast” és „Explore” menüben eddig csak az argentin, francia, olasz és angol nyelvű rádiók anyagai találhatóak meg, reményeink szerint hamarosan rádiónk hanganyagai is elérhetőek lesznek.

A „Download” menüben a már letöltött anyagok, hallgathatóak vissza, akár internet hozzáférés nélkül is.

 

 

About the author

Majoros Gabriella

Leave a Comment