Okostelefon applikáció

Mária Rádió Erdély - Egy fénysugár a lelkednek!

Örömmel tudatjuk, hogy telefonos alkalmazáson keresztül is hallgathatják és követhetik az erdélyi Mária Rádió adásait, műsorait, napi aktualitásait. Az applikáció egyaránt letölthető úgy a Play, mint az App Store áruházból, melyen belül a „Mária Rádió Erdély” alkalmazást kell keresni. Letöltés után a rádió automatikusan elindul. Ha böngészni szeretnének, a menüponton belül megtalálják a napi műsort, a nap szentjét és evangéliumát, ugyanakkor az applikáció könnyedségéből adódóan rádiónk honlapját, Instagram és Facebook oldalát is egy kattintással elérhetik.

Az „Adomány küldése” menüpontban egyszerű és kézenfekvő módon lehetőség van az adakozásra, néhány alapvető és kulcsfontosságú információ megadásával.

Az applikáció különlegessége, hogy az Egyesült Államokban élő és tartozkodó magyar testvéreink is hallgathatják rádiónkat a keleti part órarendje szerint (7 óra eltolódással). Ez a hangjegy fülnél, az "USA - keleti part"-ra kattintva érhető el. Ajánljuk azoknak, akik szülöfőldjüktől messze vannak, de lélekben még itt maradtak. Az erdélyi Mária Rádió azontúl, hogy egy valódi fénysugár a léleknek, kulcsfontosságú szerepe van az örömhír hirdetésében. Az applikáció segítségével lehetőséget szeretnénk biztosítani a keleti parton élőknek is arra, hogy együtt imádkozhassanak velünk, bekapcsolódjanak a szülőföldjükről közvetített szentmisékbe, meg tudják hallgatni a napi katékéziseket, változatos és színes műsorainkat, valamint érezzék: nincsenek egyedül, együtt dobban a szívünk!

About the author

Ferencz Emese

Leave a Comment