21. nap: Időzőm a Gyógyító érintésében

🌷 21. nap: Időzőm a Gyógyító érintésében
 
Máriával és lelkigyakorlatos társainkkal végigjártuk a harmadik hetet. Most felidézem mindazt, amit megtapasztaltam, átéltem az imaidők perceiben.
Hagyom, hogy felelevenedjenek bennem az elmúlt napok benyomásai, érzései, témái…
Meghallgathatom újra azt a dalt, ami a legjobban tetszett. Kiemelhetek egy mondatot, bibliai részt vagy képet, ami különösképpen megérintett a hét folyamán és leginkább kifejezi, hol vagyok, merre tartok, mi foglalkoztat. Csendesen időzöm a kiválasztott résszel, képpel.
 
📖 Igehely - Lk 13,10-13
Szombaton az egyik zsinagógában tanított. Volt ott egy asszony, akit már tizennyolc éve gyötört a betegség lelke; teljesen meg volt görbedve, úgyhogy nem is tudott fölegyenesedni. Amikor Jézus meglátta, odahívta és így szólt hozzá: „Asszony, megszabadultál betegségedtől.” Közben rátette a kezét. Az rögtön fölegyenesedett, és dicsőítette az Istent.
 
🙏 Imamód
Szemlélődő
 
❓Kérdések
Hogyan tudok ma megpihenni, és hálát adni mindazért, ami ezen a héten történt velem?
 
🌷 Mi az, amire ma igent mondhatsz?
Keress a környezetedben egy olyan tárgyat - puha takarót, kendőt vagy egy kedvelt ruhadarabot -, amely közel hozza Isten szerető és gyógyító érintését.
 
🎶 Zene
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ZZ-by07Fzm8&feature=share&fbclid=IwAR00OXzudaheUpr9dG2QDUX-XvfyZYV3giFlXtB4PdgmLM4A--91AalF_L8
 
🎨 Mary Southard - Gyógyító érintés
 
⛪️ Ma Hiba György SJ 9:30-kor Tahiban a Szív Lelkiségi Központban misézik. Benke István 9:00-kor Pécelen a Jézus Szíve Társasága Idősek Otthonában misézik a lelkigyakorlatozókért.

About the author

Ferencz Emese

Leave a Comment