23. nap: Az Atyának gondja van rám

Isten gondoskodása és figyelme átszövi a napjainkat, ám aggodalmaink és félelmeink ezt nem mindig engedik látnunk. Magunkban kuporgunk. De mégis... Nem többet érünk, mint a sok gond és gondolat, amivel annyit emésztjük magunkat?
Olyan más lehetne az életünk, ha Istenre való ráhagyatkozásból és bizalomból tudnánk élni! Ez megnyitná a szemünket és a szívünket. Megnyugvás születik a lelkünkben, mert Rá bízzuk a megoldást.
 
📖 Igehely - Mt 6, 25-26
Azt mondom ezért nektek: Ne aggódjatok életetek miatt, hogy mit esztek vagy mit isztok, sem testetek miatt, hogy mibe öltöztök! Nem több az élet az eledelnél s a test a ruhánál? Nézzétek az ég madarait! Nem vetnek, nem aratnak, csűrbe sem gyűjtenek – mennyei Atyátok táplálja őket. Nem többet értek ti náluk?
 
🙏 Imamód
Ritmikus
 
Kérdések
Mi az, amire Isten ma rá akarja irányítani a figyelmemet? Miben akar megerősíteni engem?
 
🌷 Mi az, amire ma igent mondhatsz?
Ma veszek egy nagy levegőt, kihúzom magam és felveszek egy olyan ruhát, mosolyt, gondolatot, ami segít letenni a gondjaimat. Megpróbálok az eddiginél nagyobb bizalommal élni.
 
🎶 Zene
https://www.youtube.com/watch?v=UnW1NguFZG8&list=PLEIOnCllwOOcCLO7b5nOubcrgjOXCNPMs&index=13
 
🎨 Anna Ermolaeva - Idill
 
⛪️ Ma Salamon József 7:00-kor Gyímesbükkön misézik, Simon Imre 18:00-kor pedig az Imecsfalvi plébánián misézik a lelkigyakorlatozókért.

About the author

Ferencz Emese

Leave a Comment