2014. július 8. – Hírek és programajánló

H Í R E K   D É L B E N

CsIT 2014
A Csíksomlyói Ifjúsági Találkozó várja a fiatalokat augusztus 12 és 16 között. Az idei CsIT helyszíne a csíksomlyói Szent István Kollégium épülete és udvara. A rendezvényre színes program készül, benne előadások, ifjúsági szentmisék, zenés produkciók, koncert, kiscsopor tolsó állomása július 13-án lesz. Szatmárnémetiben, a Szent Család templomban 11 órakor a szentmisén énekelnek. A Szentlélek templomban délután 3 órakor, az irgalmasság órájában kezdődik a dicsőítő koncert, közös éneklés.
A Dicsőítés határok nélkül a Kárpát-medencében jeligével megszervezendő koncertsorozat rendezvényére a belépés díjtalan, de adományokkal támogatni lehet a rendezvény költségeit.

Időjárásról:
Ma kissé mérséklődik a nappali felmelegedés. Az érkező hidegfront előterében egyre többfelé alakulhatnak ki záporok, zivatarok, heves zivatarok viharos szél, felhőszakadás, jégeső kíséretében. Enyhe keleti szél fúj. Az átlaghőmérséklet 12-19 C fok körül alakul.
Erdély nyugati, északnyugati részeire melegebb hőmérséklet jellemző, ott a légnyomás-értékek növekedőben vannak. Az átlaghőmérséklet 16-20 fok között alakulnak. Napközben a csúcshőmérsékleti értékek: 33-35 C fok között lesznek.

MRE - Hírszolgálat, 2014. július 8.

About the author

maradmin

Leave a Comment