2015. június 3. – Hírek és programajánló

H Í R E K   R E G G E L / D É L B E N

Szerdai pár-beszéd Marosvásárhelyen
Hetedik alkalommal kerül sor a szerdai pár-beszédre, melynek  témája: Gyermekeink-kapcsolatunk tükre. Meghívottak: Balázs-Petz Bogi és Sándor négygyerekes szülők, Derzsi Ágnes pedagógus, Cosma István pszichológus, családterapeuta, mentálhigiénés szakember. Minden érdeklődőt várnak ma este hét órára az Ama Deus cukrászdába.

Engesztelő imavirrasztás Székelyudvarhelyen
A Mária Rádió székelyudvarhelyi kápolnájában minden hónap első szerdáján egész éjjel virrasztást tartanak, tizenegy órától szentmisét mutatnak be. Az engesztelő imavirrasztásra hívnak együtt imádkozni mindenkit, aki Jézussal szeretne időt tölteni. A virrasztást városukért, egyházközségeikért, a fiatalok testi-lelki tisztaságáért, a családokért, egyedülállókért, a jegyesekért, gyermeket vágyó és váró szülőkért, betegekért, elhunyt szeretteikért, saját magukért és egyéni szándékokra ajánlják az udvarhelyiek.
A kápolnában ugyanakkor minden reggel nyolc órától este nyolc óráig áll andó, egész napos szentségimádás van Várják az Istent imádni, engesztelni vágyókat.

Beszélgetések a legkisebbekről Székelyudvarhelyen
A Gyulaheférvári Caritas Korai Nevelő- és Fejlesztőközpontja előadás-soroza tozóikat.

Az időjárásról:  Ma kellemes nyári időre van kilátás, marad a túlnyomóan napos idő, többfelé 30 fok körüli, kevéssel 30 fok fölötti maximumokkal. Záporok, zivatarok inkább északon és az erdélyi medencében fordulnak elő.

MRE - Hírszolgálat, 2015. június 3.

About the author

maradmin

Leave a Comment