2015. május 7. – Hírek és programajánló

H Í R E K   E S T E
 

A párbeszéd a béke gyümölcsét hozza
Közös szentmisén vettek részt a romániai ka tosít arra, hogy a hívek betekintést nyerjenek a szerzetesek életébe. Ezért május 10-én, vasárnap délután három órától imára és találkozásra hívják mindazokat, akik a mallersdorfi ferences nővérek múltját, jelenét és jövőbeli teveit szeretnék megismerni.
A találkozó programja az ő egykori székhelyükön, Szilágysomlyón, a Kultúrotthonban kezdődik, ahol a velük való találkozáson túl olyan személyekkel is találkozhatnak az érdeklődők, akiknek az élete valamilyen formában kötődik a nővérekhez: náluk nevelkedtek vagy náluk találtak oltalomra. A nap végén a jelenlévők a plébániatemplomban adnak hálát a hivatás ajándékáért és a kitartás kegyelméért.

Az időjárásról: Egy hidegfront érte el hazánkat, sokfelé felerősödik a légmozgás és egyre többfelé várható eső. A hidegfront véget vet a nyárias melegnek, de így is a tavaszra jellemző 18-24 fok várható a legmelegebb órákban. Az Országos Meteorológiai Szolgálat közlése szerint az esős idő ma este 9 óráig tart. Zápor, zivatar, viharos széllökés, jégeső, helyenként felhőszakadás kialakulására kell számítani.

MRE - Hírszolgálat, 2015. május 7.

About the author

maradmin

Leave a Comment