2020. augusztus 10. – Hírek és programajánló

H Í R E K   R E G G E L 

Örökös szentségimádási nap A gyulafehérvári főegyházmegyében a mai nap folyamán Bétában tartanak örökös szentségimádási napot. Szánjunk időt a szentséglátogatásra és használjuk az egyház által felkínált lehetőségeket, melyek erősítik és elmélyítik Krisztussal való személyes kapcsolatunkat.

Templombúcsú Kézdikőváron A kézdikővári templomban ma délelőtt 11 órakor tartják a Szent Lőrinc-napi búcsút. Az ünnepi szentmise főcelebránsa és szónoka Virág László aranymisés plébános lesz.

Röptető – tábor Gyergyószentmiklóson A gyergyószentmiklósi Szent István plébánia Röptető címmel élmény, mozgás, valamint zene alapú érzelmi intelligenciafejlesztő tábort szervez 10-12 éves gyermekeknek augusztus 17 és 22 között, minden nap 9 és 17 óra között. Ez egy komplex fejlesztő tábor, ahol a gyermek önmaga megismerése és a társához való kapcsolódás révén fejleszti azon készségeit, amik által hatékonyabb és sikeresebb lehet a saját céljainak elérésében, kapcsolataiban, mint baráti, családi vagy iskolai téren. A részvételi díj 300 lej. A résztvevők számára tízórait, ebédet és uzsonnát biztosítanak. Jelentkezni augusztus 12-ig a 0742 025 527-es telefonszámon lehet.

Rövidterápiás program A Bonus Pastor Alapítvány által szervezett júliusi programra való túljelentkezés miatt augusztus 31.- szeptember 11. között újabb rövidterápiás programot hirdetnek szabadulni vágyó szenvedélybetegek és hozzátartozók számára. Várják azok jelentkezését, akik változtatni szeretnének alkohol-, játék- vagy társfüggőségükkel terhelt életmódjukon. Az alkalom jó lehetőséget nyújt az egyéni és a kapcsolati gyógyulásra. Érdeklődni és jelentkezni lehet a bonuspastor.ro oldalon található elérhetőségek egyikén.

Időjárás: Marad az alapvetően napos idő, de zápor, zivatar helyenként északon,északnyugaton és keleten is kialakulhat. A zivatarok idején erős széllökések is lehetnek. Pár fokot visszaesik a hőmérsékle, délután 26-35 fokot mérhetünk. Délen lesz a legmelegebb.

MRE Hírszolgálat, 2020. augusztus 10.

About the author

Majoros Gabriella