A honlap jelenleg fejlesztés alatt áll.
Türelmüket kérjük.

Hozzászólások

Hozzászólások

Név, Helység Hozzászólás
Feigi Ilona, Rosenheim Tisztelt Máriarádió,én is esedezve szeretném kérni önöket,hogy az archivum elkészüljön minnél hamarabb,mert nagyon hiányzik.Sajnos nem mindig jön össze a nappali időponti mise hallgatás,aztán éjszaka hallgatom vissza,mivel nem jó alvó vagyok,nagyon gyógyító és nyugtató hatása van.(Más adókon is hallgatom a Szentmiséket,de az erdélyi rádiót,nem pótolja egyik sem!!!Tisztelettel Ilona! Isten segítse meg mukájukban!🙂
MÁTÉ KRISZTINA, GYERGYOALFALU DICSERTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS ! AZT szeretném meg kérdezni hogy hol tudnám vissza halgatni vagy esetleg nézni a ditrobol közveteitett FÜLÖP SZABOLCS PRIMICIÁS MISÉJÉT ?? HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM HA VÁLASZT KAPOK nagyon szeretném meg halgatni vagy nézni ISTEN FIZESSE FÁRADSÁGOS MUNKÁJUKAT OLTALMAZZA AZ ÁLDOTT SZÜZ ANYA üdv máté krisztina !
Muller Anna , Kanada Kedves Szerkesztok. A Maria radio minden napos halgatoja vagyok. Nekem a Maria radio a szivem, lelkem gyogyitoja. 17 eve elek Kanadaban, Szatmarol koltoztun a fiunkhoz.De nagyon hianyzik a mi Szentcsalad templomunk. Sajnos csak vasarnap tudok reszveni a szentmisen. A mi helysegunkben nincsen katolikus templom, de hala a jo Istenek, van a Maria radio. Szeretnem megkerdezni, hogy lehet vissza halgatni a musorokat mert az arhivum nem jon fel mint regeben. Tudom, hogy fejlesztesi munkalatok vannak. Mivel 7ora idoeltolodas van igy en sokszor az arivunbol halgatom visza a miset es a kedvenc musoraimat. Nem dicsekves kepen irom, csak tamogatoja vagyok evek ota a radionak. A Szentcsalad plebanian fizetnek ,,anonim" mert en ott kapom a nyugdijat es igy nem kell atvaltani lejre ha innen kuldenem. Azert mertem ezzel a kerdesemmel onokhoz fordulni. A jo Isten aldasaval kivanok minyajuknak jo egeszeget, jo munkat es sokaig orvendeztesek meg a hallgatokat a sok es ertekes musoraikkal. Tisztelettel es udvozlettel Anna.
Gyongyi, Szatmarnemeti A rozsafuzert szeretnem felajanlani edesapamert, hogy a Jo Isten adjon neki erot elviselni a betegseget!
Székely Irén, M-vásárhely Dicsértessék Jézus Krisztus!!! Egy nagyon fontos hozzászólásom lenne lehet csak nekem?nem tudom de nagyon hiányolom hogy a műsorismertetés a netten nagyon hiányos Most például csak szerdától van müsor program nem tudom 6-tól vagy 5 -től van a mise a minap is reggel 8 ra bekapcsoltuk és már le volt járva mert 7_től kezdődött. Már egy jó ideje nem lehet követni a miserendet Még vannak nagyon jó programjaik amely nagyon érdekelne A 88 éves édesapámnak is fontos lenne sokszor be kell állitsam és kapcsolgatjuk tévét ,nettet hogy megtudjuk mikor van Köszönöm megértésüket Dicsértessék Jézus Krisztus
Katalin, Kezdivasarhely A héten elhangzó összes -imat fel szeretném ajánlani az érettségiző diákokért. Adjon a jó Isten nekik szerencsét, türelmet és kitartást munkájukhoz.
Hajnal, Csíkszenttamas Imát kérek lányaimér ,és minden éretségiző diàkért ,hogy az Isten segedelmével tul legyenek a vizsgàkon Kõszõnom😘Hajnal !
Kramcsák Istvánné : kramcsakne@citromail.hu, Rátka Érdeklődni szeretnék ,A misék ének rendjét milyen web -oldalon érhetném el? köszönöm válaszukat.