Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

DICSERTESSEK A JEZUS KRISZTUS !A MAI ROZSAFUZERT FELAJANLOM NAGYNENEM TEREZ NENI LELKIUDVEERT AKI A GYERGYOKILYENFALVI TEMETOBE PIHEN,ISTEN ADJON OROK NYUGODALMAT NEKI !DICSERTESSEK A JEZUS KRISZTUS !KOSZONOM A LEHETOSEGET !

A mai rózsafűzért felajánlom János bácsi lelkeüdvéért akit ma helyeztünk örök nyugalomra.

imát kérűnk

Dicsértessék az Úr Jézus Krisztus ! Imát kérek szépen a kisbabánkért aki jelenleg még a pocakomban küzd az életéért, az ő egészségéért, férjemért, szüleimért, nagyszüleimért és mindenkiért akinek hálával tartozom! Köszönöm !

Halat adok a mindennapokért kérem továbbra is a szűzanyát férjem gyógyulásáért, a gyermekeimért, és saját magamért is. Jézusom bízom benned.

Felajánlom a Rózsafüzért és kérem az Irgalmas Jézust a gyermekeim és önmagam gyógyulásáért,lelki békéért,szeretteimért,békességért,a jó Isten áldásáért,oltalmáért,segítő kegyeleméért,szabadulásunkért minden gonosztól!Isten fizesse a segítő imádságokat!

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret felajalon nagynenemert Novak Piroskaneniert,Nyirabranybol (Magyarorszagon), testi-lelki epsegeert es kerem az aldast az Urtol hogy agyon neki: egesegben teljes bekes oregnapokat.Dicsertesek a Jezus Krisztus

Az Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom a csaladomert, buneink bocsanataert, a kapot kegyelmekert leangyom vizsgaaert, jo palyavalasztasaert es az oszes hivekert.Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Ezt a rózsafüzért felajánlom egy nagyon fontos szándékra. Dicsertessék Jézus Krisztus

A mai rózsafüzér és imákat felajánlom a családomert a testvérem családjáért sógornőm gyógyulásáért gyerekeink jó úton való hsladssukert a lányom sikeres vizsgáiert anyagiak javulása ért, munkahelyen szerencsét gonosz távozasaert adj erőt a mindennapi megpróbáltatások hoz köszönöm Szűzanya az eddigi kapott kegyelmet DAJK

Szűzanyám,köszönöm,hogy velünk vagy mindig, rád bizom a családomat és minden problémánkat.Vigyázz a fiamra , óvd minden bajtól szomoruságtól , hogy soha ne legyen könyes az ő szeme.Töltsd el hittel, bölcsességel és szeretettel. Imát kérek gyerekemért és egy nagyon fontos szandékra. Jézusom bizzom benned! Dicsértessek a Jézus Krisztus!

Imát kérek testi lelki szellemi gyógyulásért családom saját magam és minden beteg számára. A tisztítótűzben szenvedő lelkekért.Az Úr JÉZUS és A Szűzanya segítsenek meg a problémáim meg oldásában A munkámat eltudjam végezni.A Mária rádió fen maradásáért és az összes dolgozójáért. Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Imát kérek egy fontos szándékra az Úr Jézus és a Szűzanya szabadítsonak meg engem az összes testi lelki szellemi depressziós betegségeimtől.A gonosz minden támadásától minden átoktól rontástól haragtól gyűlölettől. Az Úr JÉZUS Adjon a szívemben szeretetet békét örömetKöszönöm Uram a segítségeteket

Szűzanyám kérlek légy ma oltalmunk és menedékünk,vigyázz a családomra,őrizd minden bajtol veszedelemtől,tartsd meg minket a helyes uton,hitben,békében és szerencsében.Töltsd el szeretettel szivünket,hogy megértésben,békességbe teljen a napunk,érezzék a gyermekeim,unokáim a te segitő kegyelmedet,és áldjanak téged.Köszönöm és bizom benned.

Minden elgangzó imát felajánlom Ágnes gyógyulásáért, kérvén az Úr kegyelmét rá. Köszönöm szépen a lehetőséget. Dicsértessék az Úr Jézus Krisztus.

Imat szeretnek kerni a holnapi vizsgam sikereert istenem segits amen.

DICSÉRTESÉK AZ UR JÉZUS A HÉT ÖSZES IMÁJÁT FELAJÁLOM A FIAM SIKERES,VIZSGÁJÁÉRT AMI HOLNAP LESZ SEGITSD MEG URAM HOGY SIKERÖLJÖN NEKI VEZESD A GONDOLATAIT ÉS A KEZIT HOGY HEJES VÁLASZOKAT KARIKÁZON BE .BIZOM BENNED URAM LEGYEN MEG A TE AKARATOD

Szűzanyám ments meg minket a Te szeplőtelen szived szeretet lángja által,őrizd meg a családomat minden bajtol,gonosztol és kisértéstől,ovjál és őrizzél mindennap és takarj be a te védő paléstoddal.Köszönöm.

A rozsafuzert felajanlom, Vaszi Ritukaert, aki a Kosteleki temetoben nyukszik .Oljan szomoru nelkuled elni, Teged mindenutt hiaba keresni, Teged varni, ki nem jon tobbe, Szeretni fogunk mindorokke. Nyugodjal Bekeben, RITUKAM. Soha el nem mulo szeretettel. Paula

D.J.K.Irgalmas Jezusom, segitö Szuzanyam betegek gyogyitoja ,hozzatok fohaszkodom , felajalva az egesz heti rozsafuzereket -szentmiseket gyogyulasunkert , draga csaladomert , szeretteimert , halottainkert a MARIA RADIOERT , Önökkel imatkozva , halasan köszönöm imajukat.Jezusom bizom benned ,Szuzanyam legy velunk !

Felajánlom a Rózsafüzért és kérem az Irgalmas Jézust a gyermekeim és önmagam gyógyulásáért,lelki békéért,szeretteimért,békességért,a jó Isten áldásáért,oltalmáért,segítő kegyeleméért,szabadulásunkért minden gonosztól!Isten fizesse a segítő imádságokat!

Imát szeretnék kérni gyermekeim lelki megújulásáért.

Imát szeretnék kérni fiam testi-lelki gyógyulásáért, hitéért. Lelki életének rendezéséért.

Imat Szenen kerni az önmagam gyogyulasaert. Dràga Szüzanya,Kerem segitsègedet ès oltalmaz gyogyits meg engem.Nagyon nagy szükségem van a segitsègedre. Èdes Jò Istenem segits az orvosoknak, hogy talàljàk meg a betegsègemet, ès tudjanak segiteni rajtam. Minden nap a Mària Ràdioval imàtkozom, Jezusom bizom benned. Isten fizese, DRK.

Dicsertessék. A heti misét és rózsa fűzért felszeretném ajánlani családomért,egészségért,munkáért hogy minnél több emberen tudjak segíteni,szerető társért mert a magány már egyre nehezebb,büneim bocsánatáért,a székely népért. Köszönöm Szűzanyám minden imádat és segítségedet. Amen.

imat szeretnek kerni a csaladomert egyutt imatkozom onokkel

Nincs olyan nap hogy ne jutna eszünkbe,olyankor könny szökik a szemünkbe.Fájó szívvel emlékezünk a drága édesanyára Bodó Reginára aki ma toltene a 76-dik születesnapját .Adjon az Isten örök nyugodalmat neki és az örök vilagosság fényeskedjek neki.Nyugodjon békében ! A bánatos csalad

Imat kerek kicsi fiamer Attilaer ,mert nagy szugsegunk van a kozos imara ! Isten fizesse !

Szűzanyám,köszönöm a kegyelmeket és a mindennapi segitséget.Maradj velünk továbbra is oltalmazd a családomat minden bajtol és veszedelemtől,adjál bölcseséget ,hitet,szeretetet,békét szivünkbe.kérek gyermekeimnek és unokáimnak,tisztán látást és okosságot,otthont ahol a megértés és a szeretet uralkodik,Áldást munkánkra és szerencsét.Amen.

Oldalak

Új hozzászólás:

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.