Imaszándék

Kedves Testvérünk!

Írd meg, mit szeretnél kérni mennyei Atyánktól vagy miért szeretnél hálát adni Neki, hogy hallgatóinkkal együtt imádkozhassunk Érted! Forduljunk bizalommal Hozzá és kérjük az Ő segítségét életünk minden helyzetében, hiszen: "Ami az embernek lehetetlen, az az Istennek lehetséges." (Lk. 18,27)

 

Imakérések:

Hozzászólások

DJK, a mai nap elhangzo imatsagait folszeretnem ajanlani csaladom es fiam egeszsegeert, halotaimert es draga nagyneniert Marton Ilonaert Csikszeredaba nevnapja alkalmabol, adjon a draga jo isten es a csiksomlyoi szuzanya neki erot -egeszseget es boritja be vedo palastjaval.

D.J.K. SZENT NEVE. KERNEM ESZT A HETI MINDEN MISEKET ES ROZSAFUZEREKET , CSALADI OSZETARTASERT A GONOSZ TAVOZASAERT ES A BEKESEG LEPJE EL AZ EGESZ VILAGOTT. JEZUSOM BIZOK BENED LEGYEN MEG A TE AKARATOD. SZUZMARIA TAKARJON BE A VEDOPALASTJAVAL. AZ JOISTEN SEGITSEN MINDEN BAJBAJUTOTOKERT, IMATKOZUN MINDEN ELHUNYT HIVEKERT.D.J.K. URAM LEGYEN MEG A TE AKARATOD AMEN.

a mai szentmiseket es rozsafuzer imakat felajalom egy fontos ingatlan ugy hamarosan es sikeres elintezeseben az anyagi gondok megoldasara kerem a Segito SZuzanyanak a segicseget es a lanyom testi es lelki gyogyulasat es a munkahelyi feladatok sikeres elvegzeset a lanyomnak Jezusom segics

A het osszes rozsafuzert es szentmiset felajalom gyerekeimert a gonosz tavozasaert lelkem megnyugvasaert es a szentlelek erinteseert kerlek Szuzanyank erintsd meg testunket lelkunket Amen

A mai Rozsafuzer imakat es szentmiseket felajanlom draga baratnom lelki udveert,ki ma egy eve tavozott a Mennyei hazaba.Az orok vilagossag fenyeskedjen neki.

Szűzanyám légy ma velünk és vigyázz a gyermekeimre,unokáimra,páromra és mutasd a helyes utat.Segits jo döntést hozni mindenben és áld meg a munkánkat.Köszönöm ,a kegyelmeket és oltalmaz kérlek minden bajtol, gonosztol és veszedelemtől.Amen

Szűzanyám légy ma velünk és vigyázz a gyermekeimre,unokáimra,páromra és mutasd a helyes utat.Segits jo döntést hozni mindenben és áld meg a munkánkat.Köszönöm ,a kegyelmeket és oltalmaz kérlek minden bajtol, gonosztol és veszedelemtől.Amen

Az egesz heti rozsafuzert szent miseket felajalom halabol a Szuzanyanak es az oSzent fianak akapott kegyelmekert,csaladom minden tagjanak az egesegeert jomagam egesegeert,a gonosz tavozasaert,bekesegert,szeretetert,szerencsert es egyetertesert.A fiam talalja meg a magahoz illo tarsat a lanyomnak egeseges gyereke szullesen aMaria radio fenmaradasaert.Kerem aCsiksomjoi segito Szuzanyat halgasa meg keresemet es ttmtakarja be csaladomat vedo pajzsaval.

Drága Szűzanya kérlek teljes szivemből, gyógyítsd meg Áron unokámat, aki most kórházban van. Isten áldását és békességét kérem mindannyiunkra. Dicsőség legyen Istennek. Köszönöm Seresné

Felajánlom a rózsafüzért Édesanyám lelki üdvéért.

Felajánlom az Irgalmasság Rózsafüzért a magam és gyermekeim gyógyulásáért, családom egységéért, békességért,szeretetünk,hitünk megerősödéséért,bűneink bocsánatáért,a szükséges kegyelmek elnyeréséért, szeretteimért és a gonosztól való szabadulásunkért .Isten fizesse a velünk mondott imádságokat!

Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret,imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert,egy nagyon fontos ugy megoldasaert,irgalomert es kerem a tovabbi aldast rank. Dicsertesek a Jezus Krisztus !

Az irgalmasság rózsafüzérét felszeretném ajánlani családi békéért, egymásnak való megbocsájtásért. Uram legyen meg a te akaratod.

Felajánlok minden imát és szentmisét Agnes gyógyulásáért! Jézusom a Te kegyelmedbe helyezem sorsát, Szüz Mária égi édesanyánk könyörögj Szent Fiadnál érette. Köszönöm a lehetőséget, DJK.

Draga Szuzanyam kerlek segitsd meg a leanyomat hogy egeszseges fiu gyermeke szulessen!Koszonom Szuzanyam!

Együtt imádkozzunk a gyerekeim ért a Szűzanya vezerelje utunkat

eszt a rozsafüzert önökel imatkozva felajalom csaladom minden tagjaert a legios testvereimert Tasnadrol minden beteg gyogyulasaert köszönöm

Betegség van és békétlenség a családunkban, több tagja beteg. Kérem, imádkozzanak értünk a drága Szűzanyához és az Ő Szent Fiához,hozzanak gyógyulást bajainkra. Köszönöm a Mária Rádiónak a lehetőséget és lelki testvéreimnek imájukat, Isten fizesse meg. Ámen.

Felajánlom a rózsa füzereket es a szent misét a családom miden tagjáért az én gyógyulásomért . Oh én édes jò Istenem. Gyógyisd meg az én beteg lelkemet szívemet ,mert nagy bánat lakózik bennebb .És még felajánlom Irénkéért a testvéreimért.Édes Jézus hallgasd meg kérésemet ..

A heten elhangzo osszes rozafuzert es szentmiset felajalom a fiam vizsgajaert. ASZUZANYA boritsa be vedo palastyava es nyitsa meg emlekezokepesseguket az osszes vizsgazo diaknak ,akiknek ma kezdodik az allami vizsgajuk a csikszeredaiLOUIS PASTEUR EGESZSEGUGYI POSZTLICEUMBA.JEZUSOM BIZOK BENNED,SEGISD MEG OKET.

D.J.K. SZENT NEVE. KERNEM ESZT A HETI MINDEN MISEKET ES ROZSAFUZEREKET , CSALADI OSZETARTASERT A GONOSZ TAVOZASAERT ES A BEKESEG LEPJE EL AZ EGESZ VILAGOTT. JEZUSOM BIZOK BENED LEGYEN MEG A TE AKARATOD. SZUZMARIA TAKARJON BE A VEDOPALASTJAVAL. AZ JOISTEN SEGITSEN MINDEN BAJBAJUTOTOKERT, IMATKOZUN MINDEN ELHUNYT HIVEKERT.D.J.K. URAM LEGYEN MEG A TE AKARATOD AMEN.

Imát kérek egy fontos szándékra és az Úr Jézus és a Szűzanya szabadítsonak meg engem az összes testi lelki szellemi depressziós betegségeimtől.A gonosz minden támadásától minden átoktól rontástól haragtól gyűlölettől. Az Úr JÉZUS Adjon a szívemben szeretetet békét örömet Köszönöm Uram a segítségeteket

Imát kérek testi lelki szellemi gyógyulásért családom saját magam és minden beteg számára. A tisztítótűzben szenvedő lelkekért.Az Úr JÉZUS és A Szűzanya segítsenek meg a problémáim meg oldásában A munkámat eltudjam végezni.A Mária rádió fen maradásáért és az összes dolgozójáért. Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Köszönöm Szűzanyám a mindennapi kegyelmeket,minden problémánkat felajánlom és kérlek segits megoldani,mert csak a te mélységes szereteted tud rajtunk segiteni.Őrizd és óvd családomat minden bajtol és veszedelemtől és adj egy szép kegyelmekben gazdag napot.Tartsd meg hitben,szeretetben szerencsében gyermekeimet és unokáimat,páromat.Köszönöm.Békét kérek.

Az egész héten elhangzó összes szentmisét, imát és rózsafüzért felajánlom gyermekeim sikeres eredményeiért, családomért, a gazdasági problémák megoldásáért, a gonosz távozásáért és hálát adok a Jó Istentől kapott kegyelmekért. D.J.K.

Megszeretnèm köszöni a Szüzanyànak ès az ö szent fiànak Jezusnak, a kapot kegyelmekèrt. Nagyon szeretem öket.Megköszönöm a Màriaràdio munkatàrsainak ès az egesz önkènteseinek , a minden nap müsorèrt. Isten fizese a szivesègüket. So egèszsèget ès minden jò kivànok mindanyijuknak. Egy àldot szèp napos. DRK.

Imat kerek magamert,a gyogyulasomert,edesanyamert,testveremert,munkahelyert es az anyagi nehezsegeink megoldasaert,a gonosz tavozasaert

Imát kérek egy fontos szándékra és az Úr Jézus és a Szűzanya szabadítsonak meg engem az összes testi lelki szellemi depressziós betegségeimtől.A gonosz minden támadásától minden átoktól rontástól haragtól gyűlölettől. Az Úr JÉZUS Adjon a szívemben szeretetet békét lelki nyugalmat. Köszönöm Uram a segítségeteket

imat szeretnek kerni a mostang kapott nagyon sok kapotkegyelmekert,buneimbocsanataert es halottaim lelki udveert a csaladom elo tagjaiert es az en gyogyulasomert es mindazokert akik a kozos imaban imatkoznak ertem ISTEN FIZESE

Oldalak

Új hozzászólás:

Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.