A honlap jelenleg fejlesztés alatt áll.
Türelmüket kérjük.

Imaszándék

Imaszándékok

Név, Helység Imaszandék
robert, szatmar szertnem kantor leni hogy a jo iszten ,urunk jezus krisztus meltovan dicserve szolgahasam
LUCIA, ERDÉLY Dicsértessék a Jézus Krisztus !Ezt a rozsafüzért felajálom a gyermekeimért ,én magamért aki egyedül élek és depreszioba szenvedek,Boldogságos Szüzanya kérlek segits rajtam ,adj eröt egészséget,es szabaduljunk a gonosztol ,segitsed a gyermekemet akinek már 2 éve nincs munkahelye .Isten ovjon minden bajtol ,JÉZUSOM bizom benned ,Szüz Mária takarjon be védöpalástyával ! Isten fizesse !
Imre Szabolcs István, Kézdivásárhely Dícsértessék a Jézus Krisztus ! Kedves Mária , Boldogságos Szeplőtelen Szent Szűzanya kérlek járj közben értünk magyar keresztény gyermekeidért, hogy minél előbb megszabaduljunk a gonosz Ellenségtől, a "koronavírustól" és még buzgóbban tudjuk a Te Szent Fiadat, a mi Megváltónkat dícsőiteni a templomainkban!!! Köszönettel szerető gyermeked Szabolcs
egy hallgato, csikbol ezt a rozsafuzert felajalom draga edesanyam emlekere akinek ma lenne a 80 szuletesnapja adjon a jo isten oroknyugodalmat neki es az orokevalo vilagossag fenyeskedjen neki nyugodjal bekeben draga edesanyam
Köllő Imre, Gyergyóditró Ezt a rózsafűzért felajánlóm elhunyt édesapámért (Köllő Imre)aki kettő éve távozott el közülünk DJK
Anna, Felcsik Imát kérek külföldön élö gyermekeimért. DJK
Berszán Csaba . , Svédországból Ezt az irgalmasság rozsafűzért fel ajjánol fájò szívvel az én drága Édesanyámért akinek a tegnap volt a 9 -ik hónapja, hogy drága szíve meg szűnt dobogni . A jo Istent arra kérem vegye fel lelkét a mennyországba. Nyugodjon békébe emléke legyen áldott . Isten fizesse.
Mindennapos hallgato, Gyergyóalfalú Dicséretesék a Jézus Krisztus. Ezt a rózsafüzért felszeretném ajánlani beteg édesapámért . Dicséretesék a Jézus Krisztus.
Unokái , Gyergyóalfalú Dicséretesék a Jézus Krisztus. Ezt a rózsafüzért felszeretnénk ajánlani Gál Vilmosért , hogy még sokáig maradjon velünk erőben és egészségben. Dicséretesék a Jézus Krisztus.
Minden napos hallgató , Csikbol Dajk Önökkel imádkozva felajánlom a rózsafüzért minden kápót kegyelemért és kerek imát tovabra is egeszsegunkert és tobb fontos szándékra valamint a rádió megmaradásáért minden dolgozójáért és a vírus megszűnéséért Jézusom bízom benned
Ilonka, Ditro Dicsertessek a Jezus Krisztus,ezt a rozsafuzert felajanlom a tegnap elhunyt Mariska mama lelke udveert,nyugalma legyen csendes,emleke aldott.
Bertalan Levente, Kézdivásárhely Imàt kérek a Vilàg Lelki üdvözségéért.Isten óvjon mindannyiunkat.
Andrea, Marosvasarhely Az osszes imat felajanlom a virusjarvany megszuneseert! Koszonom a Maria radionak, hogy ebben a nehez idoben batoritast ad nekunk es igy meg kozelebb kerulhetunk a draga Jo Istenhez!
Kurkó János, Csìkszenttamas Borzsovába, Péter János halálának egy éves évfordulója alkalmából kíván örök nyugodalmat a Kurkó család! Az imaszándékot az ő lelke üdvéért ajánljuk fel.
Berszán Csaba . , Svédországból Ezt a rozsfűzért fel ajjánol fájò szívvel az én drága Édesanyámért akinek a tegnap volt 9-honapja ,hogy vissza adta lelkét a teremtőjének. Kérem a jó Istent adjon örök nyugodalmat neki nyugalma legyen csendes emléke áldott . Isten fizesse a Máriarádionak, hogy egyűtt imádkozhatunk .
Annamária, Sepsiszentgyörgy DJK! Mai összes imáját fel ajánlom a betegekért jó magamért családtagjaimért a papokért és a világ összes betegeiért hogy még álitodjon a betegség terjedés halgas meg Uram!
gergely ILDIKO és EDIT, CSIKSZEREDA CSIKSOMLYOI SZÜZANYA VÉD MEG ÉDESAPÁMAT A GONOSZTOL S ADJ LEGALÁBB ENNYI EGÉSZSÉGET. JÉZUSOM BIZOM BENNED.IMÁTSÁGOS LÉLEKKEL LEÁNYAI ILDIKO ÉS EDIT
Csaba, szilagy somjo szeretnem ezen heti minden imatsagot felajalni a korona virus betegekert.apoloker doktorokert. minen jo es rosz akaratu emberekert es mindenapi imaszandokaimra. Jezusom bizok bened SZUZMARI takarjon be minket a vedopalastjaval.
Szabó Gyöngyvér, Madéfalva Ezt a rózsafüzért fel szeretném ajánlani apukámért aki külföldön dolgozik. Illetve édesanyámért, nagyszűleimért, testvéremért! És a járvány megszünéséért!
csaba, szilagy somjo szeretnem ezen heti minden imatsagot felajalni a korona virus betegekert.apoloker doktorokert. minen jo es rosz akaratu emberekert es mindenapi imaszandokaimra. Jezusom bizok bened SZUZMARI takarjon be minket a vedopalastjaval.