A honlap jelenleg fejlesztés alatt áll.
Türelmüket kérjük.

Imaszándék

Imaszándékok

Név, Helység Imaszandék
Adel, Marosvasarhelyrol A mai osszes imat felajalom a csaladomert , a testi es lelki egeszsegunkert, a betegekert a bekeert, a szeretetert.,a buneink bocsanataert,a kapott kegyelmekert,Isten fizesse mindenki imajat !Koszonet a maria radionak a lehetosegert !
Réka, Sepsiszentgyörgy Felajanlani szeretnem az osszes elhangzo imat edesapam lelki nyugalmaert aki ma kett honapja elhunyt,a jo Isten vegye oltalmaba ot. Edesanyam es noverem gyogyulasaert, testvereimert csaladjukert , gyermekem egeszsegeert es sajat magam gyogyulasomert,szeretetert es egyetertesert csaladunkban Isten fizesse
Emese, Israel Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus a mai es az egesz heti rozsafuzereket Szentmiseket es a mai Szentsegimadast felajanlom egy nagyon fontos szandekra buneim bocsanataer halabol a Szuz Anyanak es az Ur Jezusnak hogy meg ajandekoztak egy aranyos kis unokaval szuleimert kiknek nagyon sokat koszonhetek es noverem csaladjaert szereto lanyaimer vejemer a Maria radio dolgozoier es onkenteseier csecsemoker idoseker betegeker kikrol nem emlekezik meg senki a hallotaker a papaer puspokoker papoker kis papoker a Maria radio fennmaradasaer bekeert Draga Csiksomlyoi Szuz Maria takarj be Szent Palastoddal ovjal es vigyazz rank Jezusom bizom benned koszonom szepen kivanok aldott bekes napot Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus
Éva, CSIKSZEREDA Kérem imátkozzunk egyűtt egészségért egy jo munkahelyért
László, Budapest DAJK! A mai összes rózsafűzért és szentmisét felajánlom elhunyt nagymamámért és a család összes élő és elhunyt tagjáért. Isten fizesse! DAJK!
Egy édesanya, Szatmar Dicsertessek!Hittel es bizalommal imadkozva felajanlom a Mennyei Atyanak Urunknak es Egi Edesanyanknak ezt a rozsafuzert es a mai imakat egy nagyon fontos szandekra lanyomert buneink bocsanataert a gonosz tavozasaert! Istenem Te latsz engem halas vagyok mindenert konyorulj rajtam !Jezusom bizom benned!
Névtelen, kezdi Dicsértessék a Jézus Krisztus A mai rózsafüzért felajánlom a Szüzanyának hálából a kapott kegyelmekért és kérem közbenjárását édesapám jó orvosi eredményeiért, valamint családom testi és lelki egészségéért. Isten fizesse.
minden napos halgato , Nagyvarad Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret, imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert , buneink bocsanataert, egy mutet utan levoo betegert, a csaladomert es az oszes hivekert. Isten halgasa meg mindenki imajat
Mindennapos hallgató, Szatmarnémeti Kerem a Mindenhato Atyat es Urunkat hogy irgalmazzon a raszorulo lelkeknek hallgassa meg imainkat.Ezt a rozsafuzert a csaladom bunei bocsanataert ajanlom fel.
ildiko, erdely Dicsértessék a Jézus Krisztus! A héten elhangzó összes imát és szentmisét,felszeretném ajánlani családomért, édesapám gyógyulásáért, test-lelki gyógyulásért, jó munkahelyért, szerető társért, tisztánlátásért és személyes gondjaim megoldódásáért. Isten fizesse.
Névtelen, kezdi Dicsértessék a Jézus Krisztus A mai rózsafüzért felajánlom a Szüzanyának hálából a kapott kegyelmekért és kérem közbenjárását édesapám jó orvosi eredményeiért, valamint családom testi és lelki egészségéért. Isten fizesse.
ILONA, erdely D J K, Az egesz heti Irgalmasság Rózsafüzérét felajálom a kapott kegyelmekért, testi lelki gyógyulásért és édesapám gyógyulásáért . Jézusom bizom benned.
Somogyi Margit, Magyarország Pápoc Nagyon szeretett és tisztelt Erdélyi Mária rádió! Imát szeretnék kérni Tamás József püspök atya születésnapján,és kérni számára,testi lelki erőt és jó egészséget,és Isten éltesse még sokáig!Imát kérnék még édesanyámért Áron püspök atya közbenjárását kérve.Darvas József atyáért kérnék még imát,és az Erdélyi Mária rádió minden szolgálat tevőért. Hálásan köszönöm!Éljen az Erdélyi Mária rádió!! Szeretettel és hálás szívvel:Somogyi Margit, Magyarországról
minden napos halgato, Nagyvarad Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret, imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert, buneink bocsanataert, egy nehez mutet sikereert, a csaladomert es az oszes hivekert. Isten halgasa meg mindenki imajat
Maria Magdolna, Maroshéviz Dicsértesék a Jézus Krisztus a rozsafüzért fel ajálom a lányom ért az unokáimért egéségükért és sok sikerükért köszönöm szépen.
Egy mindennapis hallgato, Szentegyhaza A mai rozsafuzereket es imakat fiam gyogyulasaert ajanlom fel.Jezusom bizom benned.Dicsertessek a Jezus Krisztus!
Hűséges hallgató, Csíkszereda Dicsértessék Jézus Krisztus, Minden imát, rózsafüzéreket és szentmiséket felajálom hálából a kapott kegyelmekért a Szűzanyámnak és az Ö Szentfiának, és kérve kérem segitségüket s áldásukat a büneim bocsánatára, családom minden egyes tagjára, gyermekem telyjes gyógyulására, boldog életérre, édesanyám egészségére, gonosz távozására életünkböl, minden betegségben és nehéségben szenvedő testvéreimre, Mária Rádió nagy és jóságos családjára, édesapám lelki üdvére. Isten fizesse a lehetőséget. Dicsértessék Jézus Krisztus.
Eva , Sepsiszentgy Kérek imat a hazasagunkert főképp a ferjem megtérés ert!
Terézia , Csíkszereda , Dicsertessek a Jézus Krisztus, felajánlom imaimat , és a Mária rádióban elhangzott összes imát,fiam testi és lelki gyógyulásáért.A jó Isten hallgassa meg.
Kittike , Szepmezo Ezt a rózsafüzért felajalom nagytatamnak a lelki udveert a Jóisten agyon neki örök nyugalmat és az örök világosság fenyeskegyek neki nyugodjon békességben az urjezus szent nevében fájós szível emlékezünk soha elnem felejtsük kittike küldi szepmezorol további szép napot kívánok