Imaszándék

Imaszándékok

Név, Helység Imaszandék
Egy hallgato, Nemetország Ezt a rózsafűzért és szentmisét felajánlom ma egy éve elhunyt unokatestvérem Lajika lelkiüdvéért , a család összes elhunytjaiért és minden halot baratomért. Isten adjon örök boldogságot neki az örök világosság fényeskedjék neki. Köszönöm szépen.
Gabriella , Csikszereda Gyerekeimért a SzuzAnys segítse őket
Gabriella , Csikszereda Gyerekeimért a SzuzAnys segítse őket
László, Budapest Dajk! Ezt a rózsafűzért és szentmisét felajánlom elhunyt Édesapám lelkiüdvéért és a család összes elhunytjaiért és egy fontos szándékra. Isten fizesse meg!
Emma, Lövéte Dajk! Ezt a rózsafűzért és szentmisét felajánlom elhunyt férjem lelkiüdvéért és a család összes elhunytjaiért. Nyugodjanak békességben az Úr Jézus szent nevében. Isten fizesse meg!
Sándor, Erdély Imát kérek életemre,egészségemért,hogy mihamarabb találjak egy jó munkahelyet!Ámen!
Egy mindennapos hallgató , Csikszereda A mai Rozsafuzert és a heti szentmiseket felajalom halabol a Szuzanyanak és Szent fiának Jézus Krisztusnak Takács Péter gyogyulasaert és sikeres muteteert. Jézusom bízom benned.
Egy hallgató, Gyergyó D.a J. Kr. A rózsafüzért felajánlom feleségem lelke üdvéért. Isten adjon örök boldogságot neki az örök világosság fényeskedjék neki. Köszönöm szépen.
Erzsike, Maros megye Ezt a rózsafuzert fel szeretném ajánlani edesanyamert testveremert lanyomert csaladomert a halotaimert és a gonosz tavozasaert az összes beteget Jézusom hallgasd meg konyorgesunket köszönöm szépen Ámen 🙏🙏🙏
Eniko, Csikszeredabol Ezt a rozsafuzert felajalom a csaladomert és unokamert es bekesegert
Egy hallgató , - Köszönöm az imákat. Imát kérnék a munkámért, méltó fizetésért, isten vezetéséért. 😀
Nema Piroska , Nyaradkoszvenyes Az irgalmasság rózsafüzérét önökkel imádkozva felajanlom ferjem es szüleim lelke üdvéért. Irgalmazzon nekik a mindenhato Isten,bocsassa meg buneiket es vezesse be az orok hazaba.Jezusom bizom benned.
Brigitta, Németország DJK az egesz heti Szentmiset Rozsafuzert felajalom halabol az eddigi kapott kegyelmekert, a betegekert, a Maria radio nagy csaladjaert, es több fontos szandekert Jezusom bizzom
Gorgenyuvegcsurrol, Gorgenyuvegcsurrol Bizva a kozos ima erejeben, kerjuk az imat falunk osszes betegeert. Szuzanyank kerunk, legy minden beteg kozbenjaroja ! Isten fizesse mindenki imajat!
MARGA, Szatmarol Fel ajanlom a rozsafuzert halabol a Szuz Anyanak a kapott kegyelmekert ,csaladom testi lelki gyogyulasaert,elensegeinktol valo oltalomert,a vilag bekeert,becsuletunk visza nyereseert,halotaink lelki udveert.
TEKLA, Erdelybol Aszent rozsafuzert fel ajanlom halabol minden kapott kegyelemert,aldasert gyermekeim munkajara ,egeszsegert menyem laba gyogyulasaert,unokaim jo tanulasaert,szuleink lelki udveert.
László, Budapest Dajk! Ezt a rózsafűzért felajánlom elhunyt Édesapám lelkiüdvéért. Nyugodjon békességben az Úr Jézus szent nevében. Isten fizesse meg!
Noemi, Marosvasarhely Ezt az Irgalmassag Rozsafuzeret felajanljuk Szonja kisbaba gyogyulasaert,Andrea es Zsolti teljes felepuleseert valamint a daganatos betegekert.Jezusom bizom benned!Koszonom szepen!