A honlap jelenleg fejlesztés alatt áll.
Türelmüket kérjük.

Imaszándék

Imaszándékok

Név, Helység Imaszandék
Biro Aranka, Székelyudvarhely Dicsértessék a Jézus Krisztus!Drága Jézusom! Köszönöm a kapott kegyelmeket,kérem áldásodat édesanyámra Sándor Reginára, testi lelki gyógyúlásáért.
Piroska , Csikszereda Ezt a fájdalmas rózsa füzért fel ajánlom a betegségem gyogyúlásáért a kapott kegyelmekért, gonosz távozásáért, békességért, munka helyért, gyermekemért. Jézusom bízom benned! Csiksomlyoi Szűzanyám könyörögj érettünk Ámen. Isten fizesse.
Mindennapos hallgato, Szlovakiak KOZOS IMAT KEREK CSALADOM MINDEN ELO ES ELHUNYT TAGJAERT ES EGY NAGYON FONTOS UGY SIKERES LEBONYOLITASAERT. KOSZONOM. D. J. K.
minden napo halgato, Nagyvarad Imat kerek csaladomert, szeretetert , bekeert a csaladunkban es munkahejeinken es az oszes hivekert. Isten fizese meg mindenki imajat
Szabo Emilia, Sepsiszentgyorgy A m ai rozsafuzert felajanlom edesanyam a gelencei Kovacs Ida lelke udveert es az osszes elhunyt szeretteimert. Nyugodjanak bekessegben az URJEZUS szentneveben.
Minden napos hallgato, Ditrobol. Drága Jézusom! Köszönöm a kapot kegyelmeket,kérem áldásodat ,a családomra, szereteimre.Eröt egésszéget,a gonosz távozását.Köszönöm hogy erre az utra terelted az életemet.Ámen!
zsuzsa, FELSOLOK IMAT KEREK A CSALADOM OSSZES TAGJAIERT GYERMEKEIM SZORGALMAS TANULASAERT MUNKANK GYUMOLCSEERT JEZUSOM BIZOM BENNED!
Egy èdesanya, Csikszereda Imát kèrek csaladom egysègèèrt, bèkèjèèrt, gyermekem fejlődèsèèrt, boldogságáèrt, jó munkaközössègèrt, munkám eredmènyes vègzèsèèrt ès egy fontos szándèkèrt. Köszönöm az eddig mondott imákat, hatalmas kegyelem forrása számunkra! Isten fizesse!!!
Kittike, , Szép mező Ezt a rózsafüzért felajalom nagytatamnak a lelki udveert a Jóisten agyon neki örök nyugalmat és az örök világosság fenyeskegyek neki nyugodjon békességben az urjezus szent nevében fájós szívvel emlékeznel harom gyermeke:klarika, Ildikó, es Csongor és két unokája :kittike es Rickard további szép napot
Piroska , Csikszereda Ezt a rózsa füzért fel ajánlom a betegségem gyogyúlásáért a kapott kegyelmekért, gonosz távozásáért, békességért, munka helyért, gyermekemért, édesanyámért! Csiksomlyoi Szűzanyám könyörögj érettünk. Isten fizesse.
Maria, Slovakia Ezt arozsafuzert fel szeretnem ajanlani a Szuzanyanak halabol hogy megsegitett minket AMEN ALDAS
Tanko Erzsebet, Sepsiszentgyorgy A mai rozsafuzert felajanlom ferjem, Tanko Jozsef lelke udveert, adjon a Joisten orok nyugodalmat es az orok vilagossag fenyeskedjek neki.
Timea, Szatmarnemeti Az irgalmassag rozsafuzeret felajanlom halabol a kapott kegyelmekert. A gonosz tavozasaert es egy nehez ugy lezarodasaert.
Egy édesanya , Idegenben Dajk Hitel remenyel és bizalommal kérek imát Több fontos szándèkra valamint Teljes testi és lelki gyógyulásert anyagi gondok jorafordulasaert egység ,bekeseg egyetértéssert ,, oltalomert a roszember szándékától segítő kegyelmet minden napi gondok megoldásáért Isten fizese meg imajukat Jézusom bízom benned 🙏
Piroska , Csikszereda Ezt a rózsa füzért fel ajánlom a betegségem gyogyúlásáért a kapott kegyelmekért, gonosz távozásáért, békességért, munka helyért, édesanyámért, gyermekemért. Csiksomlyoi Szűzanyám könyörögj érettünk Ámen. Jézusom bízom benned! Isten fizesse.
Mindennapos hallgató, Erdély Imat kerek a szegeny gyerekekert ,az idosekert, a maganyosokert ,a betegekert,a szenvedelybetegekert, a depressziosokert,akiket elhagyott a remeny es akikert nem imadkozik senki!Istenem adj hitet mindenkinek!Jezusom bizom benned !
KOZMA MANCIKA., Délvidék Kevi D.J.K. Ezt a Szentolvasót ajánljuk fel 1 fiatal Édesanyáért, aki egy nehéz műtét ellőtt áll.Kérjük a Szűz Anyát legyen mellette. Kérje Szent Fiát segítse meg hogy sikeres legyen a műtét. Szerencsésen haza térjen a két kicsi gyermekéhez. JÉZUSOM BÍZOK BENNED!
Egy édesanya, Szatmarnémeti Dicsertessek !A mai imakat ,rozsafuzert es szentmiset felajanlom lanyomert egy fontos szandekra , egy sikeres iskolakezdesert ,buneink bocsanataert, a csaladom boldogsagaert, a gonosz tavozasaert es a kapott kegyelmekert!Kerem a SzuzAnyat imadkozzon velunk es segitsen a bajban mindekinek aki hoztafordul imaival halgasson meg minket!Jetusom szeretlek es bizom benned!Istenem ne hagyj el soha!
Mindennapos hallgató, Segesvár Dicsértessék a Jézus Krisztus! Ezt a rózsafüzért és az összes imáinkat fel szetetném ajánlani egy nagyon fontos szándékra a családomért a testvérem sikeres vizsgájáért a betegekért a holtak lelki üdvéért Mária rádió összes dolgozóiért önkénteseiért fenn maradásáért és mindazokért akik nem halgathasák a Mária rádiót és nem vehetnek részt szentmiséken mert nincs lehetőségük rá.Szép napot kivánok mindenkinek! D J K!
minden napos halgato, Nagyvarad Imat kerek csaladomert, szeretetert , bekeert a csaladunkban es munkahejeinken es az oszes hivekert. Isten fizese meg mindenki imajat