Imaszándék

Imaszándékok

Név, Helység Imaszandék
Balázs, Kecskemét Kedves Testvérek! Imákat szeretnék kérni a következő szándékokra: Keserű és Pánczél család élő és elhunyt tagjaiért és Faragó család lelki és testi gyógyulásáért Köszönöm eddigi imáikat! Isten áldja meg szolgálatukat!
csiki önkéntes, csikszereda minden imát kérő szándékát JÉZUSOM MÁRIÁVAL együtt elődbe hozok .Ha üdvös a kérésük kérlek szépen hallgasd meg és ad meg ---- s minden beteget gyógyits meg----ÁLLELUJA----SGITS HŰSÉGESEN kövessenek
Hajnal , Budapest A mai rózsafüzért felajanlom a kapott kegyelmekert es kis Márk teljes gyógyulásáert, minden betegert
Egy hallgató , Csikbol Djk Onokel imadkozom a rozsafuzert es felajalom halabol minden kapot kegyelemert valamint gyogyulasaimert es tobb nagyon fontos szandekert .Isten fizesse
Peter, Fenyed Ezt a rozsafuzert felajanlom egy fiatal edesanya gyogyulassert
Egy minden napos hallgató , Székelyudvarhely Felajanlom a rozsafûzért ês minden imát a családomêrt az ên testi , lelki gyógyulásomêrt Lászlóért Enikõêrt , mindenbetegért köszönöm
Minden napos halgato , Meszi tavolbol Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egesz heti imakat,szent rozsafuzereket,szent miseket kerem es fel ajalom halabol a kapot kegyelmekert,fiamert,szereteimert, rokonaimert,barataimert,egyhazkozossegemert,ismeroseimert,jo tevoimert,Maria radio nagy csaladjaert,elensegeimert,onmagamert,buneink bocsanataert, ,szeretettert,bekessegert,bolcsessegert ,tobb fontos szandekert es hozam tartozo elhunyt lelkek udvosegiert.Isten fizesse mindenki imajat!
Veronika, Erdélyből Dicsértessék a Jézus Krisztus!Ezt a rózsafüzért felajánlom férjem János lelke üdvéért és a család összes halottaiért. Isten fizesse.
Szomoru hallgato, svedorszag D.J.K. Hozzad fohaszkodom Irgalmas JEZUSOM! imajukat krem Önökkel imatkozva ajalomfel arozsafuzereket es a szentmiseket egeszsegemert halottaim lelkiudveert draga csaladomert .szeretteimert.IMAJUKAT HALASAN KÖSZÖNÖM!
Zsuzsa, Borzsova Dicsèssék Jézus Krisztus. Az irgalmasság rózsafűzért felajàlom a dràga èdesapàm Rafain Antal lekiűdvéért, kérem a drága Jó Istent, hogy a lelkének adjón őrők nyugodalmat, hogy az őrők világosság fényeskedjék neki. Isten fizesse a lehetőséget. Dicsértessék Jézus Krisztus
Hűséges hallgató , Farkaslaka Ezt a rózsafüzért felajánlom a családomért orvosokért ,minden jószándékú emberékért az utonjarokert, drága Jézusom ,édes Szűzanyam bízok benned.
Hű hallgató., Délvidékről D.J.K. EZT A RÓZSAFÜZÉRT AJÁNLJUK FEL 1 CSALÁDÉRT. A JÓ ISTEN ADJON NEKIK MEGÉRTÉST, BÉKESSÉGET, A KÉT FIATALNAK 1 MEGÉRTŐ ÉLETTÁRSAT. KÖSZÖNÖM!
Jakab Ibolya, Nagyvárad D.j.K.Kérjük az Irgalmas Jézus gyógyító kegyelmét drága szerettünk MOLNÁR ETA gyógyulásáért , hogy adja meg neki az Úr, hogy életben és egészségesen visszatérhessen az ÉRTE aggódó és imádkozó kis családjához .Drága Mennyei Édesanyánk , Betegek gyógyitója esedezve kérünk segíts , hogy meggyógyuljon .JÉZUS SZIVE SZERETLEK ÉN .
Margit, Csíkszereda A mai rozsafűzért és Szentmisét fel ajánlom hálábol a Szűz Anyának.Szeretett családom minden tagjáért egészségünkért,hitünkért ,békeségért .Mindazokért akiért senki nem imádkozik. D.J K.
Minden napos hallgato, Belgium D.J.K ezt a mai Szent Miseket Szent rozsafuzereket fel szeretnem ajanlani csaladomert,ertem,Maria radio nagy csaladjaert virusmegszuneseert,Papokert,minden jo akarato emberert,Hala es koszonet neked Boldogsagos Szuzanyam a kapot kegyelmekert.Koszonom a lehetosseget hogy egyutt imadkozhatok mindenki szandekaira szeretettel,Jezusom bizom benned!!!
Magdolna , Kézdivásárhelyről Dicsértesék a Jézus Krisztus Dicsértesék a Jézus Krisztus A rozafűzért és minden imát felajánlom a Szűzanya tiszteletére kérve az ő segitségét Ildikó gyermekem gyògyulàsáért aki vese műtét után még mindig nagyon beteg a műtét több mint egy hónappal ezelőtt történt Köszönöm szépen a meghalgattást és az imát A jó Isten fizesse meg minden segitségnyujtást.