A honlap jelenleg fejlesztés alatt áll.
Türelmüket kérjük.

Imaszándék

Imaszándékok

Név, Helység Imaszandék
norbert, Pusztadaroc Dicsertessek ...a Rozsafuzert felszeretnem ajanlani hallabol Istenek a kisfiamert Nathanert aki holnap less 1 eves,valamint buneink bocsanataert es nem utolso sorban a Pusztadaroczi Hivekert.Koszonom Dicsertesek a Jezus Krisztust
erzsebet, KEZDIVASARHELY IMADKOZZUNK egyutt az ujPUSPOKUNKERT PAPJAINKERT CSALADOM MINDEN EGYES TAGJAERT JEZUSOM BIZOM BENNED!8
Egy anya, Szatmarnémeti Hittel es halas szivvel ajanlom fel ezt a rozsafuzert buneink bocsanatara, kegyelemert, gonosztol valo szabadulasert, anyagi gondjaink megoldasaert es egy fontos szandekra lanyomert testi lelki tisztasagaert ,jo tanulasert.A Mennyei Atyanknak Jezus neveben fogadja imainkat a SzuzAnya kozbenjarasaval!
Névtelen hallgató , Csikszereda Ezt a rózsa füzért fel ajánlom a kapott kegyelmekért, békességért, munka helyért, hogy talájak egy jó munka helyett, egészségért! Isten fizesse! Jézusom bízom benned Ámen! Csiksomlyoi Szűzanyám könyörögj érettünk!
Nevtelen halgato, Sovata, Djk a he ten elhagzo rozsafuzereket es szentmiseket felajalom egy nagyon f ontos szandekra es halotaim lelkbe udveret onnokel imatkozva
Hű hallgató., Délvidékről D.J.K. IMÁDKOZZUNK EGY GYERMEK VÁRÓ ÉDESANYÁÉRT, AKI A NAPOKBAN VÁRJA ÚJSZÜLÖTT GYERMEKÉT. KÉRJÜK A SZŰZANYÁT LEGYEN MELLETTE. A JÓ ISTEN SEGÍTSE MEG HOGY 1 EGÉSZSÉGES KIS BABÁNAK ADJON ÉLETET, KÖSZÖNJÜK!
alando halgato, Nagyvarad Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret, imakat es Szentmiseket felajalom halabol a kapot kegyelmekert, buneink bocsanataert, a csaladomert,es az oszes hivekert. Isten halgasa meg mindenki imajat.
minden napos halgato, Nagyvarad Az egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret, imakat es Szentmiseket felajalom edesanyamert es Novak Piroskaneniert, Nyirabranybol. Alazatal kerem a kozos imat gyogyulasokert. Isten halgasa meg mindenki imajat.
Mindennapos hallgato, Szatmarmegye Imat kerek gyermekem lelki bekejeert,es hogy talaljon egy jo munkahelyet.Nagyon szepen koszonom.
Ilona,Veronika és családjaik, Hargitából Felajánljuk a Rózsafüzért a nap minden imádságát Édesanyánk születésnapján,kérjük a Mennyei Atyát,bocsássa meg minden bűnét,adja meg Lelkének az örök boldogságot. Nyugodjon békességben!
Emoke, Csikszereda D.J.K a jövő heti szentmiséket és rózsafüzéreket fel szeretném ajánlani édesapám lelki üdvéért,édesanyám és anyosom gyogyúlásáért és a családom minden egyes tagjáért
Teréz, Görgényüvegcsűr A mai nap összes imáját felajánljuk kedves rokonunk, Hortáver Sándor mielőbbi felgyógyulásáért. A jó Isten árassza rá gyógyító szent kegyelmét, és a Szűzanya takarja be oltalmával. Dicsértessék a Jézus Krisztus!
Mária Terézia, Erdély sz D.a.Jezus Krisztus. A rózsafūzéreket, szentmiséket és önökkel imátkozva felajánlom az imákat hálából a kapott kegyelmekért. A lányomnak egy jó munkahelyért, az Édesanyám, hugom gyigyulásáért és egy nagyon fontos szándékért. Isten fizesse az imákat. Jézusom bízom benned hogy meghalgatsz. Ámen
Margit, Fenyéd Imát kérek a menyemért ,aki most van a szülészetén gyerekét várja hogy megszülessen! Az irgalmasság rózsafüzér imádságát kérem 3 órakor!köszönöm
eva, temesvar a heti szentmiseket es rozsafuzer imakat felajalom gyermekeimert es csaladjukert szereteimert anyosomert testi es lelki gyogyulasunkert buneink bocsanataert es egy nagyon konfliktus ugy sikeres elintezeseben egy csaladal Segito Csiksomlyjoi Szuzanya jarj kozben SZent Fiadnal koszonom Jezusom bizom bened
Szántosi Ildiko, Magyar Ország Dorog Szeretnék,imát kérni szándékaimért Rendszeres,hallgatójuk vagyok föleg nagy betegekért,köszönöm
Adel, Marosvasarhelyrol Imadkozzunk a vilag egeszsegeert es bekesegeert a szereteteert , a sajatom es csaladom egeszsegeert , a kapott kegyelmekert,az uton levokert es a kokonok es baratokert! „A béke egy mosollyal kezdődik.”(Terez anya )koszonom mindenki imajat Isten fizesse.
Minden napos halgato, Belgium Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egesz heti imakat,szentrozsafuzereket,szent miseket kerem es fel ajalom halabol a kapot kegyelmekert,fiamert,szereteimert,rokonaimert,barataimert,egyhazkozossegemert,ismeroseimert,jotevoimert, Maria radio nagycsaladjaert,elensegeimert,onmagamert,buneink bocsanataert, ,szeretettert,bekessegert,bolcsessegert ,tobb fontos szandekert es hozam tartozo elhunyt lelkek udvosegiert.Isten fizesse mindenki imajat!
Mancika, Délvidék Kevi D.J.K. Imát kérnék testi lelki egészségemért. Hozzád folyamodok Szűzanyám, vegyél oltalmadba. Szabadítsál meg minden testi lelki betegségtől. ISTENEM BÍZOK BENNED. Köszönöm!
alando hallgató , Gyergyó A mai rozsfuzert felajánlom testi lelki gyogyulasomert,családom elő és meghalt tagjaiert.Jezusom bizom benned.