A honlap jelenleg fejlesztés alatt áll.
Türelmüket kérjük.

Imaszándék

Imaszándékok

Név, Helység Imaszandék
Mezei Magda, Marosheviz Dicsertessek a Jezus Krisztus..Szeretettel koszontom a kedves musorvezetoket...a mai rozsafuzert es a szentmiseket felszeretnem ajanlani draga unokam sikeres vizsgaihoz,adjon a draga Jo Isten erot es egeszseget,nagyon szeretjuk,sokat imadkozom erte es csaladomert
Teréz , Erdély- sz A rózsafüzért és minden imákat meg szentmiséket felajánlok a kapott kegyelmekér. Az öcsém, bátyám és édesapám lelki üdvéért, hogy nyugodjanak békében. Szūzanyám segíts egy nagyon fontos szándék megvalósulásában Ámen Jézúsom bízom benned!!
Egy mindennapos halgató, Magyarország A rózsafüzéreket, mindennapi szentmiséket és imáinkat felajánlom a sogorom betegségének megfelelö gyogyszeres kezeléséért és minden beteg csaladtagom gyogyulásáét, Szūzanyám légy a segítségükre, takarj be mindannyiunkat a védõ palástoddal. Szūzanyám és Jézúsom legyetek mindig velünk. Ámen Isten fizesse imájukat!!!
Kapás Jolánka , Zenta-Vajdaság Az irgalmas rózsafűzért felajánlom Nimród fiam szabadulásáért a félelmektől, a negativ gondolatoktól, a gonosz távozásáért, a Szűzanya segitségét kérve-Jézus sz. Nevében. Egy édesanya Vajdaságból. Dicsértessék az Úr Jézus sz. Neve.
Kapás Jolánka , Zenta Imát kérek Nimród fiam szabadulásáért a félelmektől, a negativ gondolatoktól, SZORONGÁSOKTÓL,,, A SZŰZANYA SEGITSÉGÉT KÉRVE-JÉZUS SZ. NEVÉBEN. CSATLAKOZOM MINDEN IMÁHOZ,,,DICSÉRTESSÉK A jÉZUS kTISZTUS. JOLÁNKA ZENTÁRÓL.
Katalin, Sepsiszentgyorgy Ezt az imat es az egesz napi szentmiseket felajanlom a drága jo Szűzanya által minazokert akiket szeretek..beket es aldast eletukre ,draga barátaimert akik nehéz betegségben szenvednek kerek teljes gyogyulast. Koszonet es hála es dicsőség minden kegyelemert
Minden napos halgato, Csikbol Dajk Imát kérek tőbb fontos szándèkra valamint teljes testi és lelki gyógyulásáért minden napi gondok megoldásáért és Imát kérek Blaga Mónika gyógyulásáért ,gondok megoldásáért és minden jót kívánok imádságos szeretettel köszönöm szépen
Mindennapos halgató, Magyarország Dicsértessék a Jezus Krisztus. Imát kérek egy családtagomnak a mai sikeres orvosi kezeléséséért. Áldott Szüzanyám segítsd az orvosokat hogy minden sikeres legyen. Szūzanyám adj a begnek és a családnak türelmet és eröt mindenhez. Ámen. Jézúsom bízom benned! Isten fizesse az imájukat!
Margit, Csikszereda A mai Irgalmasság Rózsafűzérét fel szeretném ajánlani a kapott kegyelmekért,bűneim bocsánatáért és a családom testi-lelki egészségéért. Jézusom bízom Benned!
Minden napos halgato, Csikbol Dajk Hálát adok a Jó Istennek minden kapott kegyelmekèrt ♥️ És továbbra is kérek imát Több fontos szándèkra valamint Blaga Mónika teljes testi és lelki gyógyulásáért , minden napi gondok megoldásáért Isten fizese meg imajukat
Piroska , Csikszereda Köszöntöm a Mária rádió műsor vezetőit. Ezt a rózsafüzért fel ajánlom a betegségem gyogyulásáért, munka helyért, családomért, békeségért, édesanyámért, testvéreimért. Isten fizesse.
MAGDI, Marosheviz Dicsertessek a Jezus Krisztus...a mai osszes elhangzo imat,rozsafuzert felszeretnem ajanlani a Simon es Cserei csalad osszes maghaltjaert...szivbol koszonom
Minden napos halgato, Csikbol Dajk Önökel együtt imádkozom a rózsafüzért hálából a kapott kegyelmekèrt , valamint több fontos szándèkra.,Imát kérek Blaga Mónika teljes testi és lelki gyógyulásáért,, minden problémaja megoldásáért ,erőt ,kitartást , Isten fizese meg
Kapás Jolánka , Zenta-Vajdaság Imát kérek Nimród fiam szabadulásáért a félelmektől, a negativ gondolatktól, a gonosz távozásáért, a Szűzanya segitségét kérve-Jézus sz. Nevében. Kőszőnőm a kapott kegyelmeket,,,,Jézusom bizom benned,,,,legyen áldott az Úr Neve mindőrőkké. Jolánka Vajdaságból.
halgato, Nagyvarad Az egesz heti imakat, Rozsafuzereket,Szent miseket kerem es felajalom halabol a kapot kegyelmekert,a gonosz tavozasaert,csaladomert,munkahejunkert,buneink bocsanataert, ,szeretettert,bekessegert,bolcsessegert ,az oszes hivekert,tobb fontos szandekert es hozam tartozo elhunyt lelkek udvosegiert. Isten fizesse mindenki imajat!
Egy mindennapos halgató, Magyarország Dicsértessék a Jezus Krisztus. Imát kérek egy családtagomnak a mai sikeres orvosi kezeléséséért. Áldott Szüzanyám segítsd az orvosokat hogy minden sikeres legyen. Szūzanyám adj a begnek és a családnak türelmet és eröt mindenhez. Ámen. Jézúsom bízom benned! Isten fizesse az imájukat!
Ervin , Csíkszereda Dicsértessék az Úr Jézus Krisztus! Imát szeretnék kérni, és gondviselést a Jó Istentől. Kérem a Szűzanya közbenjárását is és a Szentlélek segítő kegyelmét, barátom teljes testi-lelki felgyógyulásáért , akit holnap május 11-én műtenek Budapesten egy nagyon de nagyon komplikált szív és ér betegségben .Kérem imádkozzanak érte , hogy a műtétje sikerüljön ! Isten aldjon meg mindenkit , aki imajával segít. Dicsértessek az Úr Jézus Krisztus!
Mária, Vajdasági Topolya D.j.k.ima a Mária Rádióért hála ima a Szűzanya segítségéért a betegekért, békéért, egészségéért köszönöm.
Névtelen hallgató , Csikszereda Köszöntöm a Mária rádió műsor vezetőit. Ezt a rózsafüzért fel ajánlom a betegségem gyogyulásáért, családomért, testvéreimért, halottaimért, békeségért egy jó munka helyért, halottaimért. Isten fizesse.
egy halgató, nyugati Julika itt tudja ezen az oldalon halgatni a Mária rádiot internetten mert a másik honlap jelenleg fejlesztés alatt áll, ezt igy írta a honlapon. ha a lenti oldalt kinyissa ott müködik a gépen. https://katolikus.ma/maria-radio-erdely-elo-adas/