Imaszándékok fogadása

Hozzászólások

A ma elhangzo imadsagokat felajanlom beteg ismeroseimert, kerem a Szuzanya segitseget,gyogyulasuk erdekeben. Dicsertessek Jezus Krisztus.
D.J.K.A mai elhangzó imádságokat fel ajálom a beteg családom gyogyulásáért Köszönöm
A ma elhanzoimadsagokat felajanlom beteg gyermekemet,amely hetfon menyen Nemetorszagba mutetre.Kerem a Szuzanya segitsedet sikerukjon a mutet.Dicsertessek Jezus Krisztus.
A mai imádságokat felajanlom Matild nagymamam mielőbbi gyógyulásáert és gyermekáldásért. Gyergyocsomafalvarol
Ezt a rószafüzért felajánlom édesanyámért,a halálának féléves évfordulójára. Isten nyugosztalja. Szerettei
A ma elhangzó összes imát felajánlom drága barátunk testvérünk mielóbbi gyógyulásáért.Kérjük az Oltalmazó Szüzanya Segitségét takarja be Palástjával és Óvja családjainkat.Kószónjük és Hálát adunk a Jóistennek hogy megismerhettünk benneteket Dánfalván.Imádságos szeretettel Géza és Kati
A mai rozsafűzért felajánlom férjemért a halálának nyolcadik évfordulójára. Isten adjon neki örök nyugodalmat
D.J.K. Imát szeretnék kérni felejthetetlen drága szűleink lelki údvéért.Fájo szivvel gondolunk a mai napra Édesanyánk halálának6-dik évfordulóóján..A jo Isten adjon nekik őrők nyugodalmat..Az idő nem hoz gyogyulást .Marad az emlék és a néma gyász.Hogy egy szűlő milyen drága kincs azt csak az tudja akinek már nincs..Isten fizesse Deák Albertné voltam Atyhábl.
D.J.K. A mai rozsafuzert felajalom edesanyam lelki udveert, halalanak 3 evfordulojan. A Jo Isten adjon orok nyugodalmat. Emleke szivemben orokre el.
EGY NAGY BETEG ÉDESAPÁERT SZERETNÉM FELAJÁNLANI A ROZSAFÜZÉRT.KÉREM A SZÜZANYA KÖZBÉNJÁRÁSÁT MIELÖBBI GYÉGYULÁSÁÉRT,KÖSZÖNÖM
Szűz anya koszonom , hogy segitesz, de kerlek szabadits meg engem es családomat a gonosztol. es kérlek segits hogy a műtétem helye jojon rendbe, ne okozzon soha tobbé problémát.
Imatkozanak kérem ertem ,es csaladomert hogy legyen Isten aldasa rajtunk, irgalmazon nekunk a Jo Isten, hogy egeszsegesen , baj nelkul , nyugodten elhessunk
Maria kerlek segitsd gyermekemet es keresztfiamat , hogy jol tanuljanak es novekedjenek bolcsesegben , egesszsegben, Isten aldasaval
Imajukkal kerem segitsek anyukamat , hogy meggyogyuljon. Maria kerlek segitsd hogy jol legyen anyukam
DJK a rozsafuzert folszeretnem ajanlani csaladomert, egeszsegert es noverem Nyulas Jolankaert nevnapja alkalmabol, kerem a draga jo isten kegyelmet minden napjainkra es a csiksomlyoi szuzanya boritson be vedo palastjaval.Isten fizese.
Ezt a rózsafűzért felajánlom családom egységéért, nyugalmáért, gyermekeim gyógyulásáért, és kérem a Szentlélek Isten segítségét , hogy a közelgő vizsgáimra kellő képpen fel tudjak készülni és érdemtelenségem, méltatlanságom ellenére legyen velem, segítsen meg, hogy sikeresen le tudjak vizsgázni. Szűz Anyám, járj közbe értünk Szent Fiadnál!
DJK a mai nap rozsafuzeret folszeretnem ajanlani csaladomert,es anyorsom Pal Borbala lelki udveert akinek ma lenne neve napja, adjon a draga jo isten orok nyugodalmat es az orok vilagosag fenyeskedjek neki.Isten fizese.
Ezt a rozsafuyert folajanlom gyermekeimert, csaladom bekejeert, egysegeert, a Szent Lelek Isten segitsegeert, hogy kello keppen feltudjak keszulni a kozelgo vizsgaimra es sikeresen le tudjak vizsgazni. Istenem bizom Benned, hogy erdemtelensegen, kicsinysegem ellenere meghallgatod imaimat!
A ma elhangzo osszes imat, kulonosen az irgalmassag rozsafuzeret felajanlom a kozelgo vizsgaim sikeressegeert. Kerem a Szentlelek Isten kegyelmet, hogy feltudjak keszulni a vizsgaimra es sikeresen letudjak vizsgazni. Istenem bizom Benned es kerlek, hogy erdemtelensegem, meltatlansagom ellenere alj mellettem, segits meg engem!
Ezt a rozsafuzert felajanlom vizsgaim sikeressegeert, hogy ezaltal megkaphassam az allast. Istenem jojj segitsegemre, hallgasd meg imainkat!
A rózsafüzért a csaladomért a barátaimat a békért és minden embert a világon Dicsőség Istennek
Az irgalmassag rozsafuzeret fel szeretnem ajanlani csaladom bekejeert, egeszsegeert, gyermekeim fejlodeseert es kozelgo vizsgaim sikeressegeert.
Ezen ROZSAFÜZÉRBEN IMÁTKOZZUNK ÉS ADJUNK HÁLÁT AZ ELMULT ÉV MINDEN ÖRÖMÉJÉRT S BÁNATÁÉRT,S IMÁTKOZZUNK IRGALOMÉRT S A CSIKSOMLYOI SZŰZANYA KÖZBENJÁRÁSÁT KÉRVE A JÖVÖBEN IS----,,HOL MÁR EMBER NEM SEGITHET
Ezt a rozsafuzert folajanlom a Szent Lelek Isten kegyelmeert, adja meg szamomra az eredmenyes tanulas kegyelmet, hogy ezaltal vizsgaimban sikeres lehessek. Istenem hiszek, bizok Benned!!!

Új hozzászólás: