Imaszándékok fogadása

Hozzászólások

Felajánlom a rózsafűzért a Kolozsvári Új Élet Krisztusban kurzusért, hogy mindenki ott tudjon lenni, akit az Úr meghívott rá és elgördítse a világi akadályokat.
Imát kérek sikeres kreszvizsgára Ur Jézus segítségével. Jézusom bizom benned
Imát szeretnék kérni egy vizsgáztato tanárért,hogy a jo Isten enyhitse meg az ő lelkét,és a diákjait akik nagyon sokat tanultak ,engedje át a vizsgán.Jézusom bizom benned ,hogy ez lehetséges.
A mai imakat felszeretnem ajanlani Pal Amaliaert Cskkarcfalvan nevnapja alkalmabol. Kerjuk a Szuz Anyat adjon neki sok egeszseget, orizze meg minden bajtol es tartsa meg nekunk meg nagyon sokaig. Nagyon szeretjuk:ferje es gyermekei. Dicsertessek a Jezus Krisztus!
DICSERTESSEK A JEZUS KRISZTUS ! A MAI IADSAGOKAT FELAJANLOM NAGYNENEIM TEREZ,GIZA ES JUCI NENI LELKIUDVUKERT. ISTEN ADJON OROK NYUGODALMAT NEKIK !DICSERTESSEK A JEZUS KRISZTUS ! KOSZONOM A LEHETOSEGET !
DICSERTESSEK A JEZUS KRISZTUS ! A mai rózsafüzért és az összes imát felajánlom édesapánk, Tankó István lelke üdvéért, halálának évfordulóján aki 6-évvel ezelőtt ezen a napon költözött az örök hazába. ISTEN ADJON ÖRÖK NYUGODALMAT NEKI.
Kérem a közös imát beteg férjemért,gyermekeimért ,magamért s mindazokért akiket a szívemben hordozok.Köszönöm.Dicsértessék a Jézus Krisztus.
D. J. K. Imát szeretnék kérni szűleink lelki údvéért.Fájó szivvel gondolunk a mai napra drága Édesanyánk halálának 6-dik évfordulójára.Kérjük a jó Istent adjon őrők nyugodalmat nekik.Hiányoznak nagyom.Hogy a szűlő milyen drága kincs ,csak az tudja akinek már nincs. Isten fizesse éa áldaja meg Őnőket. Deák Albertné voltam Atyhából.

Új hozzászólás: