Imaszándékok fogadása Csíksomlyóról

Hozzászólások

Imát szeretnék a szabadulásért a bajomtól! Minden nap büdös vagyok, akármenyire akarok jó illatu lenni nem tudok, ez tényleg szégyelem, es elkeserit, reménytelen lett igy bármit is tervezni az életemben…Már alig birom ezt az állapotot.Nagyon sokan nevetnek rajtam es lejáratnak vele, csufságolnak pedig amit tudtam megtettem mégis büdös maradtam, Kérem a Jo Istent. Jezust , Mariat hogy ne legyek tobbé büdös, Jezus nevere kerem…. Segitsen imat szeretnek kerni halabol a kapott kegyelmekert. KEREM A DRAGA SZUZANYAT ESDJE KI A DRAGA SZENT FIANAL HOGY gyermekem es keresztfiam jol tanuljanak az iskolaban , boldoguljanak az elet minden teruleten. Legyen jol es egeszsegben testverem, anyukam , csaladom. Es Segitseget kerek hogy jo emberi kapcsolataim legyenek, es senki se bantson, ne legyek budos.
Szabaditson meg Isten engem es csaladomat a gonosztol, .Kerem ne keseregjek tobbet , kerem jojon helyre a testem a mutet helyen es tudjak nyugodtan elni
Maria segits , hogy ne artsanak, hogy ne csinaljanak nekem rosszat a munkaban., szabadulast kerek a gonosztol, es kerem imatkozanak ertem hogy jojek helyre emberileg, testileg is., A rossztevoim ne artsanak tovabb, es forduljon jora, eletem emberileg is.
Kerek szabadulást a gonosztol es ne emelkedjenek fölém a rosszindulatukkal., ne legyen senki se nagyobb azal hogy engem bantanak .Alakuljon jol, a tovabbi eletem.

Új hozzászólás: