Páratlan-páros imaóra

Páratlan Páros Imaóra

Mit is értünk mi a Páratlan Páros név alatt?

Páratlanul, pár nélkül, de mégis párosan, mert Istennel vagyok. A másik magyarázat: én és a kedvesem párosban, de mégis páratlanul, hárman –  Istennel. Minden kedden, 18:00-tól szeretettel várunk minden kedves hallgatót az élő műsorba! Fogalmazzák meg imaszándékaikat és tartsanak velünk az imaórában,  amelyben a meglévő és alakuló párkapcsolatokért  imádkozunk, egy imafüzet segítségével. Az imaórában elhangzó „imacsokrot” a budapesti „Ajándék Szervezők” állították össze. Alapja a Medjugorjéból ismert „béke rózsafüzér”, – Hiszekegy, hét Miatyánk, Üdvözlégy és Dicsőség – amelyhez olyan  imákat fűztek hozzá, mint könyörgés a várakozásban, a tiszta szerelemért, a jó házastársért, a családi életért, tisztaságért és hivatásért.
Ezzel a műsorral is szeretnénk meghívni a kedves hallgatókat, hogy  minél többen imádkozzunk a fiataljaink párkapcsataiért, hogy azok Istennek tetszőek legyenek.  

Az imafüzet itt tölthető le.

Hozzászólások

Arra kérem a mennyei atyát hogy segítse meg gyermekeimet hogy jó élettérsat találjanak maguknak. Jézusom bizom benned. Isten fizesse az imákat
Hálát adok a 9 hónapért amit együtt töltöttünk a barátnőmmel. Sajnos megszakadt. Kérem Szűzanyát, hogy hozzon minket újra össze. Ámen.
Az imákat felszeretném ajánlani egy jo élettárs megtalálásáért. Jézusom bizom benned'.
Imát szeretnék kérni két gyerekem párjának megtalálásáért. D.J.K
Halat adok a paromert es akapcsolatunkert. Bar sok nehzseggel kell megkuzdjunk az utobbi par honapban de remelunk es bizunk hogy a Joisten megsegit minket hogy tul legyunk a problemakon! A Joisten segitsen meg minden fiatalt, parokat, hazasparokat, mindenkit!
Draga Mennyei Atyank ! Kérlek segíts meg hogy megtalaljam igazi társam es neked tetsző módon hittben szeretetben élhessünk . A te segitseged kerem . Bízom bened Draga Jo es Irgalmas Istenem kérlek hallgasd meg imainkat amen

Új hozzászólás: