Imaszándékok fogadása

Hozzászólások

Imát szeretnék kérni Testvérem boldogságáért, a családi békéért. Imádkozzunk együtt, hogy Testvérem meglelje a kiegyensúlyozott, harmóniadús, békés, szeretetteljes, bizalomteljes, őszinte, kiteljesedésben bővelkedő családi boldogságot, életet. Hálával telt szívvel köszönöm!
A mai rózsafűzért felszeretném ajálni szeretett családomért és a márta rádió nagycsaládjáért.Dicsértessék Jézus Krisztus.
A mai rózsa fűzért felszeretném ajánlani Szűzanyának a kapott kegyelmekért.Továbbá szeretett gyermekeim és családjaik egészségéért és szűkségeikért.Magam egészségéért.Testvéreimért.Elhunyt szeretteimért.A Mária rádió nagycsaládjáért és minden jó akaratú emberért .Dicsértessék a Jézus Krisztus.
A mai rozsafűzért felajálom szeretett családomért a Mária rádió nagy családjáért és az elhunyt család tagjaimért.Dicsértessék Jézus Krisztus,
A mai rózsafüzért felszeretném ajánlani,a családomért,szeretetteimért, elhunyt hozzátartozóimért, a Mennyei Atya irgalmáért ,Szűzanya közbenjárásáért,tisztító tűzben szenvedőkért ,Magyarországért Mária rádió összes dolgozóiért önkénteseseiért.Sokk kegyelmet .Dicsértessék az Úr Jézus Krisztus.

Új hozzászólás: