Önkéntesség

Téged is hív a Mária Rádió!

Érted van, és a Szűzanya Rád bízta fennmaradását!
A Mária Rádió önkéntesek munkájára épül. Ez egy meghívás, hogy dolgozzunk Isten országáért. Rádiónk léte meghívás arra, hogy adottságaitok, talentumaitok és életetek bemutatásával, önkéntes szolgálatotokkal tegyetek tanúságot arról, hogy Krisztus él.

Szükségünk van olyan emberekre, akik a Szűzanya rádiójának kezei és lábai lennének, hírnökök, akik az Evangéliumot elviszik az elesett embereknek a kórházakba, felkeresik a betegeket, látogatják a börtönöket, mert mi nem juthatunk el mindenhova.

Időről időre szükségünk van találkozni és az önkéntestársunk tekintetéből, mosolyából, öleléséből ránk ragyogó Isten kegyelméből feltőltődni.

Olyan lelkes önkénteseket keresünk, akik tartják velünk a kapcsolatot a plébániákról, közösségekből, segítenek a szervező munkában, segítenek közvetíteni a szentmiséket, népszerűsítik a Mária Rádiót és új hallgatókat ösztönöznek, hogy hallgassák Rádiónkat.

Szükségünk van bátor támogatókandók áldozni idejükből, és Rádiónk szolgálatáért imádkoznak, műsorokat készítenek, támogatókat keresnek szállítási vagy más költségeink fedezésére.
A szeretet és az Isten iránti buzgóság találékony, ezért szívesen fogadunk a Rádiónkat segítő olyan ajánlatokat is, amelyeket a felsorolt lehetőségeken kívül meg tudnátok valósítani a Mária Rádió javára.
Ha önkéntes szeretnél lenni, jelentkezz az Elérhetőségeink-nél megadott telefonszámok egyikén, vagy írj e-mailt a mariaradio@mariaradio.ro címre. Számítunk rád!