Zenés üzenet

Kedves Hallgatónk! Ha szeretne valakit a Zenés köszöntő című műsorunkban egy dallal köszönteni, töltse ki az alábbi mezőket és kattintson az Elküldöm feliratú gombra. Ha gondolja, rövid üzenetet is küldhet szerettének, ismerősének.

Figyelem! Ha nem adja meg a köszöntés dátumát, a következő Zenés köszöntőben fogjuk beolvasni jókívánságát.


Zenes Uzenetek

Éva, Dícsértessék a Jézus Krisztus! Kedves férjemet szeretném köszönteni nevenapján. Köszönöm neki az eddigi közös életünket, a hozzám való jóságát, figyelmességét. Kérem a Jóistent, hogy őrizze meg Őt jóegészségben, erőben továbbra is nekünk . köszönöm
Digner Francika, Drága Műsorvezető , kedves munkatársak ! Figyelem a dalkéréseket , bizony nem ma születtem , cspdás énekeket ismerek , ezeket javarész én se hallottam . 'Kint a bárány , bent a farkas . ----- óvodába gyerekek szkták játék közben -- nem részletezem ------ Drága ezt nem fogja megtalálni . Isten bőséges áldása kísérje egész életében !
Bozsi , DICSERTESSEK A JEZUS KRISZTUS !SZERETNELEK GONDOLATBA VISSZAVINNI A GYERGYOI MEDENCEBE,AHONNAN MA ELINDITOTTAD A ZENES KOSZONTO MUSORODAT, KOSZONTOM SZERETETTEL EDESANYAMOT, TESTVEREMET ANDRAST ES KEDVES CSALADJAT A "SZENE MEGDOLNA ELMENE AMA REGGEL SIRVA,AZ UR JEZUST NEM LELE A KINYITOTT SIRBA" DALLAL AMELY A GYERGYOKILYENFALVI MARIA MAGDOLNA TISZTELETERE FELSZENTELT TEMPLOM BUCSU UNNEPENEK ZARO DALA. DICSERTESSEK A JEZUS KRISZTUS ! KOZONOM SZEPEN A LEHETOSEGET !
Mónika , Boldog névnapot kíván a nővére Balogh Péter Zsoltnak
Zita, Szeretném köszönteni testvéremet névnapja alkalmábol hogy a jo isten éltesse sokáig erőben egésszségbe!!!