A honlap jelenleg fejlesztés alatt áll.
Türelmüket kérjük.

Hozzászólások

Hozzászólások

Név, Helység Hozzászólás
Adel, Marosvasarhelyrol Csodalatos adas volt a KOnnyits a lelkeden mai adasa ,Karacsony Tiboral.Koszonom szepen.
Babai Eva Maria ., Kovászna Hálásan köszönöm hogy Barsi Balázs által ,ma választ kaptam . Egy pár hete foglalkoztat egy gondolat . Már arra gondoltam hogy a gyontatomnak fogom elmond a lelkem nyugtalanságát ! Már nem szükséges , mert Barsi Balázs atya megmagyarázta ma ! Nem első alkalom hogy a Mária Rádió meghozza választ . Köszönöm szépen .
Fábián Mónika, Tusnádfürdő Jó reggelt. Szeretném jelezni ,hogy akadozik az internetes kapcsolat. Reggel 6 óra előtt kapcsoltam be és nagyon sokszor egyszerűen szétkapcsol.
Istvánka vagyok egy kis fiucska, Gyergyo Polli néni mesét mikor folytassák mert öröké csak egy részt hallok vagy hol lehet meghallgatni a részeit. Köszönöm elöre is. Nagyon szeretem hallgatni a Mária rádiót.
Liptai Margit., Melbourne. Ausztrália. Köszönöm szépen a mai Szent Misét! A jó Isten böséges áldását adja Szűcs Szabolcs Atyára! Meg érintette a lelkemet a felemelő szavaival. Istennek legyen hála.
BORS ILONA, KOLOZSVAR Kedves LASZLO AGNES musorvezeto tanarno! Ma lekestem a zeneskoszonto musort, de irtam minden jot a MARIA RADIO NAK CSATO BELA FOTISZTELENDO URNAK CSIKSZENTKIRALYRA , nyugdijazasa alkalmabol. kEREM SZEPEN HOLNAP15H 20perckor felolvasni a koszontomet, nehogy kifussak az aktualitasbol. kOSZONOM SZAPEN es tovabbi ilyen nivos , szep radiobavalo, hangszinnel, hangvetellel , hosszu eletet kivanok, ONNEK ES A MARIA RADIONAK IS. Tisztelettel Bors Ilona Kolozsvarrol.
Egy mindenapos halgato, Szatmárnémeti A mai rózsafüzért felajanlom a családomért bekeert megertesert a gonosz tavozasaert es sajat magamert .
Bartalus Zoltán, Madéfalva D.a.J.Kr! Megkérem a hirekbe betenni ,vagy beolvasni, hogy Július 26-án, pénteken Szent Anna napi búcsút tartunk a madéfalvi Szent Anna tiszteletére felszentelt kápolnában. A búcsús szentmise d.u.17 órától kezdődik. Köszönöm szépen, Bartalus Zoltán plébános.
Somogyi Margit, Pápoc Magyarország Tisztelt Drága Erdélyi Mária Rádió! Mióta ott járt Ferenc Szentatyánk Csíksomlyón,azóta rendszeres hallgatójuk vagyok.Csodálatos lelki tartalmas a műsoruk.Sok elmélkedést hallgatok,és töltekezem.Újmiséket,papszentelést,és ünnepi miséket tudok meghallgatni.Nagyon szeretem a Szeretetláng imaórát,és a szerdai esti Szentségimádást.De a főzési tippeket is..a szép rózsafüzéreket, és énekeket. Szeretném a hálám,és köszönetem kifejezni minden rádiósnak,önkéntesnek,akik idejüket a miránk"pazarolják"Tudom,nem pazarlás,de osztogatás,szeretetből!! Szívből kívánok sok szép áldott szolgálatot,sok erőt és jó egészséget mindnyájuknak! Szeretettel:Somogyi Margit Pápocról..ez a Szombathelyi egyházmegye kis faluja..
Knollné Felber Mária, Barcs Magyarország Nagyon hiányzik, hogy nem érem el az archívumot így nem tudom meghallgatni azokat az adásokat amiket meg tudtam hallgatni eddig, amit nem volt időm meghallgatnia leadás idejében. Nem tudom mi lehet az oka, hogy nem érem el.
Piroska -imat szeretnek kerni a csaladomert, csíkszentdomokosról egy mindennapos hallgató felajánlom a csaladomert
Feigi Ilona, Rosenheim Tisztelt Máriarádió,én is esedezve szeretném kérni önöket,hogy az archivum elkészüljön minnél hamarabb,mert nagyon hiányzik.Sajnos nem mindig jön össze a nappali időponti mise hallgatás,aztán éjszaka hallgatom vissza,mivel nem jó alvó vagyok,nagyon gyógyító és nyugtató hatása van.(Más adókon is hallgatom a Szentmiséket,de az erdélyi rádiót,nem pótolja egyik sem!!!Tisztelettel Ilona! Isten segítse meg mukájukban!🙂
MÁTÉ KRISZTINA, GYERGYOALFALU DICSERTESSÉK A JÉZUS KRISZTUS ! AZT szeretném meg kérdezni hogy hol tudnám vissza halgatni vagy esetleg nézni a ditrobol közveteitett FÜLÖP SZABOLCS PRIMICIÁS MISÉJÉT ?? HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM HA VÁLASZT KAPOK nagyon szeretném meg halgatni vagy nézni ISTEN FIZESSE FÁRADSÁGOS MUNKÁJUKAT OLTALMAZZA AZ ÁLDOTT SZÜZ ANYA üdv máté krisztina !
Muller Anna , Kanada Kedves Szerkesztok. A Maria radio minden napos halgatoja vagyok. Nekem a Maria radio a szivem, lelkem gyogyitoja. 17 eve elek Kanadaban, Szatmarol koltoztun a fiunkhoz.De nagyon hianyzik a mi Szentcsalad templomunk. Sajnos csak vasarnap tudok reszveni a szentmisen. A mi helysegunkben nincsen katolikus templom, de hala a jo Istenek, van a Maria radio. Szeretnem megkerdezni, hogy lehet vissza halgatni a musorokat mert az arhivum nem jon fel mint regeben. Tudom, hogy fejlesztesi munkalatok vannak. Mivel 7ora idoeltolodas van igy en sokszor az arivunbol halgatom visza a miset es a kedvenc musoraimat. Nem dicsekves kepen irom, csak tamogatoja vagyok evek ota a radionak. A Szentcsalad plebanian fizetnek ,,anonim" mert en ott kapom a nyugdijat es igy nem kell atvaltani lejre ha innen kuldenem. Azert mertem ezzel a kerdesemmel onokhoz fordulni. A jo Isten aldasaval kivanok minyajuknak jo egeszeget, jo munkat es sokaig orvendeztesek meg a hallgatokat a sok es ertekes musoraikkal. Tisztelettel es udvozlettel Anna.
Gyongyi, Szatmarnemeti A rozsafuzert szeretnem felajanlani edesapamert, hogy a Jo Isten adjon neki erot elviselni a betegseget!
Székely Irén, M-vásárhely Dicsértessék Jézus Krisztus!!! Egy nagyon fontos hozzászólásom lenne lehet csak nekem?nem tudom de nagyon hiányolom hogy a műsorismertetés a netten nagyon hiányos Most például csak szerdától van müsor program nem tudom 6-tól vagy 5 -től van a mise a minap is reggel 8 ra bekapcsoltuk és már le volt járva mert 7_től kezdődött. Már egy jó ideje nem lehet követni a miserendet Még vannak nagyon jó programjaik amely nagyon érdekelne A 88 éves édesapámnak is fontos lenne sokszor be kell állitsam és kapcsolgatjuk tévét ,nettet hogy megtudjuk mikor van Köszönöm megértésüket Dicsértessék Jézus Krisztus
Katalin, Kezdivasarhely A héten elhangzó összes -imat fel szeretném ajánlani az érettségiző diákokért. Adjon a jó Isten nekik szerencsét, türelmet és kitartást munkájukhoz.
Hajnal, Csíkszenttamas Imát kérek lányaimér ,és minden éretségiző diàkért ,hogy az Isten segedelmével tul legyenek a vizsgàkon Kõszõnom😘Hajnal !
Kramcsák Istvánné : kramcsakne@citromail.hu, Rátka Érdeklődni szeretnék ,A misék ének rendjét milyen web -oldalon érhetném el? köszönöm válaszukat.