10 éves a Mária Rádió!

plakat_v.jpg

Az Erdélyi Mária Rádió életében jeles eseményt hozott a 2016-os év: fennállásunk tizedik évfordulóját ünnepli a rádió közössége. Úgy gondoljuk, ez egy olyan pillanat, amikor meg kell állnunk kicsit. Először is azért, hogy hálát adjunk az eltelt évekért, a szolgálatkész munkatársakért és önkéntesekért, a nagylelkű adományozókért, a hűséges hallgatókért. Meg kell állnunk azért, hogy ennél a mérföldkőnél mérlegeljünk és megvizsgáljuk, mi az, amit meg kell tartani s mi az, amit kell hagyni. Meg kell állnunk azért is, hogy újra Isten gondviselésébe ajánljuk jövőnket, újra átadjuk neki ezt a művet, amit ő maga hozott létre.

Az ünneplés ideje ez, így hát tisztelettel és szeretettel hívunk és várunk mindenkit, a Mária Rádió nagy családjának tagjait. Ünnepeljünk együtt Nagyváradon, 2016. április 8-án, pénteken. A rendezvényre autobuszokat indítunk, melyre a különböző stúdióknál lehet feliratkozni.

Szívből köszönjük, hogy az elmúlt tíz évben melletünk álltak, sikerekben, szép pillanatokban, de éppen úgy a nehézségekben is. Bízunk benne, hogy ebben a nagy örömünkben is osztozni fognak és együtt tudunk ünnepelni, hálát adni. Reméljük, hogy a következő évtizedben is közösen tudunk előrehaladni, azon az úton melyet a Jóisten nekünk szánt, a Szent Szűz pártfogása alatt!

About the author

maradmin

Leave a Comment