Imaszándék


Imaszándékok

Név, Helység Imaszandék
Szarvaczki Attila , Szombathely Magyarország Jóreggelt kívánok szeretnék imaszándékot kérni a mai napra és a hólnapi napra Kiss Stefánia Rékáért és testvéreiért adjon az Úr Jézus a hétvégére erőt kitartást hitet egyetértést és megértést óvja meg őket az Úr minden betegségtől minden ellenségtől tartsa meg őket a Szűz Mária oltalmában és kegyelmében vigyázza minden lépésüket szeretném Stefánia ha tudnád hogy napról napra egyre jobban hiányzol egyre jobban tisztellek és egyre erősebben szeretlek szeretnék átnyújtani neked egy kis csomagot Stefánia ami ha az Úr Jézus segítségével kibontasz akkor a kedves szavaimat találod benne bízom benne hatással vannak rád fogom kezeid sokat gondolok rád és kíváncsian várlak áldjon meg az Úr téged és testvéreidet is Stefánia kérlek gondolkodj el szavaimon mondataimon mosolyogjon rád a nap kedves sugara simogassa kedves arcod veled vagyok melletted vagyok bízz az Úrban Jézus Krisztusban mert ő segít nekünk isten velünk senki ellenünk köszönöm hogy meghallgattak dicsértessék az Úr Jézust .
Egy minden napos hallgatto , Erdély D.J.KRISZTUS 🙏Ezt a rozsafuzert felajanlom a draga lanyom lelke udveert 🙏🙏🙏
Mindennapi hallgató , Csíkszereda D. J. K. A mai napi és a vasárnapi imákat felajánlom hálából a sok kegyelemért, a hitem erősödéséért, telyes testi lelki gyogyulásomért és minden daganatos beteg gyógyulásáért. Továbbá felajánlom gyermekeim hitben való erősödéséért, egészségéért. Kisebbik Csillagomnak pedig Boldog Születésnapot és Isten áldását az életére. Isten fizesse.
Erika , Gyimesből A mai rózsafüzért fölajánlom édesanyám gyógyulásáért, sikeres vizsgáinkért és családi egyet értésért.
Egy monden halgato, Petrozseni Ma minden imát a Mária Rádióval götts imbódásom élerinim egésségéért, gyermekem sekske vizsgaiért és estallasvereséért. Köszönöm
TUNDE, CSIKSZEREDA IMAT KEREK AZ OCSEM GYOGYULASAERT ES AZ EGESZ CSALADOMERT!KOSZONOM
Nevtelen , Erdej Arozsafuzert aszentmiset folajalom fontos szandekert a családom elő és az elhunytaime kérem a szuzanyt takarjon be a vedopalastjaval Jézusom bízom bened.
Mindennapos hallgató , Csík Kérem a mai összes imát a testvérem gyógyulásáért és egy fontos szándékra
Erzsébet , Gyimes Dicsértessek Jézus Krisztus. A mai rózsafüzéreket és szentmiseket fel ajánlom férjemért, aki úton van. Segítse a drága Szuzanya