A honlap jelenleg fejlesztés alatt áll.
Türelmüket kérjük.

Imaszándék

Imaszándékok

Név, Helység Imaszandék
Somogyi Margit, Magyarország Pápoc Drága Erdélyi Mária rádió! Hálaimát szeretnék kérni a tegnapi nap zarándoklatunk szervezőiért,a buszvezetőkért,Guidó atyáért,aki a Szeretetláng mozgalom lelkipásztori tanácsadója.Hálát adok és imádban együtt imádkozom Önökkel.Kérve a kedvenc rádióm anyagi és lelki gyarapodásáért!Mária édesanyánk vigyázz reánk!Köszönöm!!!!
Egy hallgatójuk, Magyarországról Imát szeretnék kérni testi és lelki gyógyulásomért. Műtét utáni lábadozásom hosszú ideig tart. Kérem a jó isten segítségét, a Szűzanya közbenjárását, hogy a mindennapok nehézségeit türelemmel, hittel tudjam viselni. Isten áldja meg a Mária Rádió családját.
Izabella, Gyergyószentmiklós Ezt a rózsafűzért felajánlom a házasságom megmentéséért! Köszönöm!
Maria izabella, kezdi D J K, Imát szeretnék kérni édesapám gyógyulásáért és az összes betegekért valamint a családom egészségéért . Egy minden napos hallgató. isten fizesse
Mindennapos hallgató, Szatmarnémeti Hittel es bizalommal ajanlom fel a SzuzAnyanak a ma elhangzo imakat miseket rozsafuzereket egy nagyon fontos szandekra lanyomert hogy ne essen a gonosz kisertesebe es a bun gondolatat is kerulje es az anyakert akik aggodnak gyermekeikert ebben a gonosz vilagban.Hala a kapott kegyelmekert egeszsegunkert a gyonyoru oszi napokert .Jezusom fogd a kezem ne hagyj el ketsegbeesesemben szeretlek es bizom benned!
Névtelen, kezdi D.J.K . A héten elhangzó összes rózsafűzért és imákat felszeretném ajánlani hálából a Szűzanyának a kapott kegyelmekért és kérem imám meghallgatását szabaditson meg a félelmeimtől és adjon erőt a nehéz helyzetben . Isten fizesse
ildiko, erdely Dicsértessék a Jézus Krisztus! A héten elhangzó összes imát és szentmisét,felszeretném ajánlani családomért, édesapám gyógyulásáért, test-lelki gyógyulásért, jó munkahelyért, szerető társért, tisztánlátásért és személyes gondjaim megoldódásáért. Isten fizesse.
minden napos halgato, Nagyvarad Ax egesz heti Irgalmasag Rozsafuzeret felajalom a halotak lelke-udveert, buneink bocsanataert, halabol a kapot kegyelmekert , a remenyuket vesztet lelkekert es az oszes hivekert. Isten halgasa meg mindenki imajat.
Erdei István , Szatmárnémeti A heti imákat és szentmiséket felajánlom sulyos beteg Csaba barátomért, az életem jobbrafordulásáért, és családom élő és elhunyt tagjaiért. Köszönettel Erdei István Szatmárnémetiből.
Egy édesanya , Távolbol Dajk Hitel remenyel és bizalommal kérek imát Több fontos szándèkra valamint testi és lelki erőèrt kitartasert szerencseert segítő kegyelmet a mindennapi életben oltalomert a roszember szándékától valamint Monikaert az ő családjáért a lányának jó munka lehetőségert és nem utolsó sorban a betegek gyógyulásáért Isten fizese meg imajukat Jézusom bízom benned
mindennapos hallgató, Ip.Balog Kérem a Mindenség Ura Istenének hatalmát, hogy a tölem jogtalanul ellopott, aranyékszereket, férjem hásassági gyürüje,aranynyaklánc,készpénz, bankköny és két ingatlan vagyon a legrövidebb békés úton kerüljön hozzám vissza. Az ÚR JÉZUS szibékéje töltsön be mindnyájunkat.
Kittike , Szép mező Ezt a rózsafüzért felajalom nagytatamnak a lelki udveert a Jóisten agyon neki örök nyugalmat és az örök világosság fenyeskegyek neki nyugodjon békességben az urjezus szent nevében fájós szívvel emlékezünk soha élnem felejtsük kittike küldi szepmezorol további szép napot kívánok
Izabella, Gyergyószentmiklós Szeretném kérni a kedves imádkozó testvéreket, hogy imádkozzanak a házasságomért. Nagy szükségünk van most minden imára. Köszönöm!
anonymus, hallgató Kérem a szentmisék, szentolvasók,imádságos erejét, sok-sok kérésem meghallgatásáért,a Mt.6-8 Igevers szerint: " mielött kérnétek, tudja a Ti Mennyei Atyátok mire van szükségtek", körülmények Istene segits megoldani a több évtizedes rendelleneségeim. "HOL MÁR EMBER NEM SEGITHET A TE ERÖD NEM TÖRIK MEG" SZO 18:48
Tatai Istvan... Mária rádio önkéntes Székelyhid., Székelyhid. Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egész heti imakat,szent rozsafuzereket,szent miseket kerem es fel ajalom.Mucza Irénke ,Székelyhidi lakos ,mihamarabbi felepuleseert. gyogyulásáért. Rozsafüzért felajálom még az egész családomért békeségért egészségért a gonosz távozásáért egy fontos szándékra Mária rádioért Jézusom bizom bened.
Timea, Szatmárnémeti Az imàkat felajanlom hàlàbol a kapott kegyelmekert :)
Kati, Szenttamas Kérem a mai összes imát és szentmisét az összes hozzam tartozó halottak örök nyugalmaert istenfizesse
Minden napos halgato, Belgium Dicsertessek az Ur Jezus Krisztus! Az egesz heti imakat,szent rozsafuzereket,szent miseket kerem es fel ajalom halabol a kapot kegyelmekert,fiamert,szereteimert, rokonaimert,barataimert,egyhazkozossegemert,ismeroseimert,jo tevoimert,Maria radio nagy csaladjaert,elensegeimert,onmagamert,buneink bocsanataert, ,szeretettert,bekessegert,bolcsessegert ,tobb fontos szandekert es hozam tartozo elhunyt lelkek udvosegiert.Isten fizesse mindenki imajat!
Berszán Csaba . , Svédorszag Ezt a rozsfűzért fel ajjánol fájò szívvel én drága Édesanyámért aki már három és fél hónapja el költözött az élők sorából. A jó Isten adjon neki örök nyugodalmat emléke legyen áldott. Isten fizesse.
Mindennapos halgato, Szatmárnémeti Imát szeretnek kerni az adakozásért es a kapott kegyelmekert.