A honlap jelenleg fejlesztés alatt áll.
Türelmüket kérjük.

Imaszándék

Imaszándékok

Név, Helység Imaszandék
GABIKA , SEPSISZENTGYÖRGY IMADKOZZUNK EGYÜTT ANTONIA ES MINDEN BETEG GYOGYULASAERT ES MINDEN MAGYAR EMBERERT A VILAGON KÖSZÖNÖM
egy aggodo feleseg, Hargita minden imat ferjemert es a csaladomert ajanlok fel ,a gonosz tavozasaert,Jezusom koszonom hogy mindig megmutattad letezesedet,bizom Benned.
Anonim, Erdely Maria segits hogz tudjak dolgozni, es jol levyek. Koszonom
Annamari , Sepsiszentgyörgy DJK! A mai rózsafüzért fel ajánlom a Mária rádioért a lábam telyes gyogyulásáért bízom benned Jézusom a családomért, fiamért barátnöiért akik jelenleg messze vannak, szülimért testvéremért az ö családjáért és egy drága családtag halottjáért akit holnap helyeznek öröknyugalomra bizom benned Jézusom.
Anonim, Ro.ania Istenem joj segitsegemre hogy rendbe jojek, Jezusom zorgetek segits meg. Koszonom.
Anonim, Erdely Maria elek a hit altal koszonom, kerlek segits abban is hogy vegleg teljesen rendbe jojek, Jezusom konyorulj rajtam.
Adel, Marosvasarhelyrol Minden imat es rozsafuzert felajalom a buneink bocsanataert , a kapott kegyelmekert es testi lelki egeszsegunkert a csaladomert a rokonokert es baratokert es a Maria radio minden tagjaert !Imatkozzunk a halottak lelki udveert ! Nyugodj bekeben Edesapam! Koszonet es hala a lehetosegert !
Mindennapos hallgató, Szatmarnémeti Minden imat es szentmiset es rozsafuzert felajanlom buneink bocsanataert a csaladunkban Istenem bocsass meg es ne hagyj el minket soha!
Egy anya, Szatmarnémeti Imát kérek a lányomért testi-leki gyógyulásáért!Szűz Anyám imádkozz értünk Isten fizesse!
Margit, Csíkszereda A mai rózsa fűzért és szentmisét fölajánlom szeretett családom minden tagjáért ,testvéreimért elhunytaimért a Mária rádióét és minden munkatársáért. szeretett hazámért és minden magyar emberért bárhol él a nagyvilágban.Dicsértessék Jézus Krisztus.
Egy aggodó anya, Szatmarnémeti Dicsértessék a Jézus Krisztus!A mai rozsafuzert es imakat felajanlom a csaladomert egy nagyon fontos szandekra a gonosz tavozasaert lanyomert a lelki gyogyulasaert a kapott kegyelmekert kerem a SzűzAnyát imádkozzon velunk !Jézusom bizom benned szetetlek!
minden napos halgato, Nagyvarad Az egesz heti Rozsafuzereket, imakat es szentmiseket felajalom buneink bocsanataert, testi-lelki bekeert, egy nagyon fontos szandekert es az oszes hivekert. Isten fizese meg mindenki imajat.
Marietta, Szerbia, Kupuszina Dícsértessék a Jézus Krisztus. Imát szeretnék kérni a súlyos betegek gyógyulásáért, szeretteim egészségéért. A Mária Radió dolgozóiért. Köszönöm szépen.
egy mindennapos halgato, szarhegy imat szeretnek kerni a maria radio dolgozoiert hogy tudjak meg sokaig a munkajukat vegezni mert nekunk oregeknek az eletunk kiegeszjtoje koszonjuk es meg a kozos imat szeretnem kerni az egeszsegem javulasaert hogy tudjam ellatni magamat jezusom bizom benned
Kittike , Szepmezo Ezt a rózsafüzért felajalom nagytatamnak a lelki udveert a Jóisten agyon neki örök nyugalmat és az örök világosság fenyeskegyek neki nyugodjon békességben az urjezus szent nevében fájós szívvel emlékezünk soha élnem felejtsük kittike küldi szepmezorol további
Annamari , Sepsiszentgyörgy DJK A mai imát felszerwtném ajánlani lábam gyogyogyulásáért a családomért, hozátartozoimért adrága fiamért munkahelyemért és önökért kőszőnőm.
Veronika , Csikbol Lányom meggyolusaert szeretném felajanlani a rózsafüzért kérem segítsenek mielőbbi gyolulasan a lányomnak köszönöm. Áldott napot kívánok mindenkinek. Dicsertessek.
Timea, Szatmar Felajánlom a rozsafuzért egy kolozsvári önkéntes fiatalért Erikért aki a napokban balesetett szenvedett és komában van, imádkozzunk érte hogy rendbejöjjön és a családjáért.
ildiko, c D J K, A mai rózsafűzéreket felajánlom édesapám gyógyulásáért és sikeres orvosi vizsgálatokra.Isten fizesse.
Maria-izabella, kezdivasarhely D.J.K! Imát szeretnék kérni egy új munkahelyért , hogy megnyíljanak előttem a lehetőségek, mert az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy minden megállt körülöttem. Kérem a Szűzanyát, hogy hallgassa meg kérésemet. Isten fizesse