A honlap jelenleg fejlesztés alatt áll.
Türelmüket kérjük.

Imaszándék

Imaszándékok

Név, Helység Imaszandék
Minden napos hallgató , Sepsiszentgyörgy DJK! A mai összes imáját fel ajánlom a lábam gyogyulásáért, a férjemért, fiamért, testvéremért, szülimért és az ök családjaiért és a Mária rádió fennmaradásáért bízom benned Jézusom hogy imám meghalgatásra talál. A jó Isten áldja a Mária rádió munka közösségét!
ildiko, kezdi Dicsértessék a Jézus Krisztus! A héten elhangzó összes elhangzó imát és szentmisét,felszeretném ajánlani családomért,test-lelki gyógyulásért, jó munkahelyért, szerető társért, tisztánlátásért és személyes gondjaim megoldódásáért. Isten fizesse.
Névtelen, erdely D.J.K . A mai rózsafűzért és imákat felszeretném ajánlani hálából a Szűzanyának a kapott kegyelmekért és kérem imám meghallgatását szabaditson meg a félelmeimtől és adjon erőt a nehéz helyzetben . Isten fizesse
Anonim, erdely D J K, A mai rózsafűzéreket felajánlom édesapám gyógyulásáért és sikeres orvosi vizsgálatokra.Isten fizesse.
Anna, Eislingen Nèmetorszàg Imät kèrek egèszsègèrt bèkesègèrt es szeretetèrt. Isten fizese. Jezusom bizom benned,
Névtelen, erdely D J K, A mai rózsafűzéreket felajánlom édesapám gyógyulásáért. Szűzanyám hallgasd meg imáinkat és adj erőt a mindennapokban. Isten fizesse
Maria-Izabella, kezdivasarhely D.J.K! Imát szeretnék kérni egy új munkahelyért , hogy megnyíljanak előttem a lehetőségek, mert az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy minden megállt körülöttem. Kérem a Szűzanyát, hogy hallgassa meg kérésemet. Isten fizesse
minden napos halgato, Nagyvarad Az egesz heti Rozsafuzereket, imakat es szentmiseket felajalom buneink bocsanataert, testi-lelki bekeert, egy nagyon fontos szandekert es az oszes hivekert. Isten fizese meg mindenki imajat.
Monika, Brasso Dicsertessek a Jezus Krisztus . Jo Istenem gyogyisd meg a kicsi fiamat . Orizd meg a gyerekeimet minden rossz betegsegtol . Mindig segitettel Koszonom .
Maria, Szlovakia Draga Szuzanyank koszonjuk asegitsegedet
Józsa Tamás, Kecskemét Hosszú távon megbecsült munkahelyért vagy vállalkozásért kérnék imát.
hallgato, svedorszag D.J.K. Irgalmas Jezusom hozzad fohaszkodom betegsegemben segits meg engem,csaladomert ,szeretteimert , halottaimert es Önökert ajalom fel a arozsafuzert es szentmiseket.JEZUSOM BIZOM BENNED, SZUZANYAM LEGY VELEM .
Annamari, Sepsiszentgyörgy DJK! Hála és dicsöség a te szentnevedért a te joságodért amejel elárasztasz. A mai összes imát fel ajánlom a családomért a betegekért Papjainkért, Mária rádió összes munkatársáért jó magam telyes testi és lelki gyogyulásomért a gonosz távozásáért a családból köszönöm Uram hogy segítségemre vagy!
egy halgato, csikszentdomokos a mai imákat felajánlom a családom békéjéért szerencséjéért. köszönöm
ERZSEBET, SZÉKELYSZENTKIRALY EZT A RÓZSAFÜZÉRT FELAJÁNLOM HÁLÁBÓL A SZŰZANYÁNAK, AMIÉRT LEHETŐVÉ TETTE A MINDENNAPI SZENTSÉGIMÁDÁST AZ UDVARHELYI MÁRIA RÁDIÓ KÁPOLNÁJÁBAN. AMIKOR ODA BELÉPEK, ÉRZEM, HOGY OLYAN JÓ OTT LENNI, LELKEM MEGNYUGSZIK, ÚJ ERŐT KAPOK A MINDENNAPOK HARCAIHOZ. KÖSZÖNÖM SZŰZANYÁM! KÖSZÖNÖM KIRÁLYNŐM! ISTEN ÁLDJA MEG A MÁRIA RÁDIÓT ÉS MINDEN DOLGOZÓJÁT, ÖNKÉNTESÉT,HALLGATÓJÁT, ADOMÁNYOZÓJÁT!
ERZSEBET, SZENTKIRALY hÁLÁBÓL FELAJÁNLOM EZT A RÓZSAFÜZÉRT A SZŰZANYÁNAK, A MI KIRÁLYNŐNKNEK AMIÉRT LEHETŐSÉGET ADOTT AZ UDVARHELYI MÁRIA RÁDIÓ KÁPOLNÁJÁBAN A MINDENNAPI SZENTSÉG IMÁDÁSRA. AMIKOR IDE BELÉPEK, ÉRZEM, HOGY JÓ OTT LENNI,LELKEM MEGNYUGSZIK, ÚJ ERŐT KAP A MINDENNAPOK HARCAIHOZ. KÖSZÖNÖM SZŰZANYÁM, KÖSZÖNÖM KIRÁLYNŐM!
állandó hallgató , Háromszék A mai imakat szentmisét felajánlom keresztmamamert és egy súlyos betegert.Jezusom bízom benned.
Maria-Izabella, kezdivasarhely D.J.K! Imát szeretnék kérni egy új munkahelyért , hogy megnyíljanak előttem a lehetőségek, mert az utóbbi időben azt tapasztaltam, hogy minden megállt körülöttem. Kérem a Szűzanyát, hogy hallgassa meg kérésemet. Isten fizesse
ilona, kezdi D J K! A héten elhangzó összes imát és szentmisét,felszeretném ajánlani a kapott kegyelmekért, édesapám gyógyulásáéért, családomért, test-lelki gyógyulásért, tisztánlátásért és személyes gondjaim megoldódásáért és egy fontos szándékra. Isten fizesse.
Névtelen, erdely D J K, A mai rózsafűzéreket felajánlom édesapám gyógyulásáért. Szűzanyám hallgasd meg imáinkat és adj erőt a mindennapokban. Isten fizesse